-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 125.0 קק״ל 500.2 קק״לפחמימות 3.4 גרם 13.7 גרםשומן 4.1 גרם 16.6 גרםנתרן 730.9 מ״ג 2923.7 מ״גחלבון 18.3 גרם 73.4 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.8 גרםשומן רווי 0.9 גרם 3.7 גרםכולסטרול 30.1 מ״ג 120.4 מ״גסידן 16.5 מ״ג 65.9 מ״גברזל 26.2 מ״ג 104.7 מ״גאשלגן 465.4 מ״ג 1861.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות3 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 125.0 קק״ל 500.2 קק״לפחמימות 3.4 גרם 13.7 גרםשומן 4.1 גרם 16.6 גרםנתרן 730.9 מ״ג 2923.7 מ״גחלבון 18.3 גרם 73.4 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.8 גרםשומן רווי 0.9 גרם 3.7 גרםכולסטרול 30.1 מ״ג 120.4 מ״גסידן 16.5 מ״ג 65.9 מ״גברזל 26.2 מ״ג 104.7 מ״גאשלגן 465.4 מ״ג 1861.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 125 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
דגים
-
2 דגי אמנון בינוניים
-
4 פטריות פורטובלו בינוניות
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
רוטב
-
3 כפות מיץ לימון
-
2 כפות רוטב סויה
-
2 כפות יין לבן יבש
-
1 כף שמן קנולה
-
1 שן שום
אופן הכנה
- מוציאים את הדגים מהמקרר כ-30 דקות לפני ההכנה. מחממים את התנור ל-200 מעלות. חותכים את הדגים ל-4 חתיכות פילה עם העור. חותכים את הפטריות לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
- מערבבים את רכיבי הרוטב בקערית.
- פורסים 4 ניירות אפייה, מניחים פילה אמנון על כל נייר ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים מעל את פרוסות הפורטובלו ומתבלים גם אותן במלח ופלפל.
- יוצקים 2 כפות מהרוטב על כל פילה של דג, וסוגרים לחבילה אטומה.
- אופים 15-12 דקות עד שהדגים מוכנים.
אופן הכנה
- מוציאים את הדגים מהמקרר כ-30 דקות לפני ההכנה. מחממים את התנור ל-200 מעלות. חותכים את הדגים ל-4 חתיכות פילה עם העור. חותכים את הפטריות לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
- מערבבים את רכיבי הרוטב בקערית.
- פורסים 4 ניירות אפייה, מניחים פילה אמנון על כל נייר ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים מעל את פרוסות הפורטובלו ומתבלים גם אותן במלח ופלפל.
- יוצקים 2 כפות מהרוטב על כל פילה של דג, וסוגרים לחבילה אטומה.
- אופים 15-12 דקות עד שהדגים מוכנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן