פילה דג במעטפה עם רוטב סויה ופטריות פורטבלו

שי-לי ליפא מכינה פילה דג במעטפה עם רוטב סויה ופטריות. שיטת ההכנה מבטיחה דג עסיסי וטעים לארוחת צהריים זריזה
שי-לי ליפא מכינה פילה דג במעטפה עם רוטב סויה ופטריות. שיטת ההכנה מבטיחה דג עסיסי וטעים לארוחת צהריים זריזה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 125.0 קק״ל 500.2 קק״ל
    פחמימות 3.4 גרם 13.7 גרם
    שומן 4.1 גרם 16.6 גרם
    נתרן 730.9 מ״ג 2923.7 מ״ג
    חלבון 18.3 גרם 73.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 3.7 גרם
    כולסטרול 30.1 מ״ג 120.4 מ״ג
    סידן 16.5 מ״ג 65.9 מ״ג
    ברזל 26.2 מ״ג 104.7 מ״ג
    אשלגן 465.4 מ״ג 1861.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 125.0 קק״ל 500.2 קק״ל
    פחמימות 3.4 גרם 13.7 גרם
    שומן 4.1 גרם 16.6 גרם
    נתרן 730.9 מ״ג 2923.7 מ״ג
    חלבון 18.3 גרם 73.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 3.7 גרם
    כולסטרול 30.1 מ״ג 120.4 מ״ג
    סידן 16.5 מ״ג 65.9 מ״ג
    ברזל 26.2 מ״ג 104.7 מ״ג
    אשלגן 465.4 מ״ג 1861.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

דגים

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מוציאים את הדגים מהמקרר כ-30 דקות לפני ההכנה. מחממים את התנור ל-200 מעלות. חותכים את הדגים ל-4 חתיכות פילה עם העור. חותכים את הפטריות לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
  2. מערבבים את רכיבי הרוטב בקערית.
  3. פורסים 4 ניירות אפייה, מניחים פילה אמנון על כל נייר ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים מעל את פרוסות הפורטובלו ומתבלים גם אותן במלח ופלפל.
  4. יוצקים 2 כפות מהרוטב על כל פילה של דג, וסוגרים לחבילה אטומה.
  5. אופים 15-12 דקות עד שהדגים מוכנים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פילה דג במעטפה עם רוטב סויה ופטריות פורטבלו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות