פחזניות ברבורים של קרין גורן

פחזניות ברבורים זה פחזניות פריכות ויפהפיות בצורה מיוחדת, כמו שהכינו פעם באירועים, במילוי קצפת אוורירית. שאפשר לאכול סתם כך, ואפשר לקשט איתן עוגה
פחזניות ברבורים זה פחזניות פריכות ויפהפיות בצורה מיוחדת, כמו שהכינו פעם באירועים, במילוי קצפת אוורירית. שאפשר לאכול סתם כך, ואפשר לקשט איתן עוגה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    7 גרם
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 101.4 קק״ל 2028.2 קק״ל
    פחמימות 6.6 גרם 131.0 גרם
    שומן 5.7 גרם 114.9 גרם
    נתרן 105.6 מ״ג 2111.2 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 57.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 62.6 גרם
    כולסטרול 62.6 מ״ג 1252.0 מ״ג
    סידן 20.7 מ״ג 414.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 41.0 מ״ג 820.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    7 גרם
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 101.4 קק״ל 2028.2 קק״ל
    פחמימות 6.6 גרם 131.0 גרם
    שומן 5.7 גרם 114.9 גרם
    נתרן 105.6 מ״ג 2111.2 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 57.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 62.6 גרם
    כולסטרול 62.6 מ״ג 1252.0 מ״ג
    סידן 20.7 מ״ג 414.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 41.0 מ״ג 820.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פחזניות

מלית

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בסיר על אש גבוהה מחממים את החמאה, החלב, הסוכר והמלח עד לרתיחה מלאה. מכבים את האש ומוסיפים בבת אחת את הקמח. מיד מערבבים בכף עץ בסיר החם, בערך דקה, עד שמתקבל גוש בצק חלק ללא עקבות של קמח.
  2. מעבירים את הבצק החם למיקסר עם וו גיטרה ומעבדים 2 דקות במהירות בינונית עד שמפסיקים לצאת אדים מהבצק.
  3. פותחים ביצה לקערית ומוסיפים למיקסר תוך כדי עיבוד במהירות בינונית. מחכים שהבצק יתפרק לפתיתים חלקלקים ויתחבר חזרה לבצק. חוזרים על הפעולה עם שאר הביצים, אחת אחרי השנייה. מדי פעם עוצרים ומנקים בלקקן את דפנות הקערה. אחרי הוספת הביצה האחרונה מעבדים עוד דקה, עד שהבצק קטיפתי וחלק לגמרי.
  4. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מעבירים 3/4 מהבצק לשקית זילוף עם פיה משוננת רחבה (15 מ”מ). מעבירים את 1/4 הבצק הנותר לשקית זילוף נוספת עם פיה חלקה ודקיקה (6-5 מ”מ).
  5. מזלפים את הבצק ב-2 תבניות נפרדות: בתבנית אחת מזלפים מהשקית עם הפיה המשוננת 20 מקלות שמנמנים באורך 7-6 ס”מ. בתבנית השנייה מזלפים מהשקית עם הפיה החלקה 24 ראשי ברבורים בצורת הספרה “2”.
  6. אופים את ראשי הברבורים 10 דקות בלי לפתוח את התנור, להזהבה. מוציאים מהתנור.
  7. אופים את גופי הברבורים כ-20 דקות בלי לפתוח את התנור עד שהפחזניות יתפחו מאוד ויזהיבו. אחרי 20 דקות פותחים מעט את התנור, מכניסים כף עץ, סוגרים ומשאירים פתח קטן ליציאת האדים וייבוש הפחזניות. אופים כך עוד 5 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי.
  8. מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר עם וו בלון את כל המרכיבים עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם פייה משוננת רחבה (15 מ”מ).
  9. חוצים בסכין את הפחזניות לרוחב (כמו שפותחים לחמנייה) וממלאים בנדיבות בקרם את התחתית.
  10. ליצירת הכנפיים - חוצים לאורך את החלק העליון של כל פחזנית ומצמידים את החצאים לצידי הקרם, כשהחלק החתוך כלפי מטה. לסיום נועצים את החלק התחתון של הראש (הבסיס של הספרה “2”) לתוך הקרם.
  11. מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

הערות

  • מזלפים את הבצק ב-2 תבניות נפרדות מרופדות בנייר אפייה בגלל זמני אפייה שונים של הגוף ושל ראש הברבור
  • מכינים 4 ראשים נוספים כי חלק תמיד נשברים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פחזניות ברבורים של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות