פוקצ’ה בצל

פוקצ'ה בצל זה מאפה שמרים מלוח איטלקי מפורסם, תפוח ואוורירי, ממכינים מבצק פשוט תוצרת בית, עם תוספת טעימה ומפנקת של מלא בצל מטוגן
פוקצ'ה בצל זה מאפה שמרים מלוח איטלקי מפורסם, תפוח ואוורירי, ממכינים מבצק פשוט תוצרת בית, עם תוספת טעימה ומפנקת של מלא בצל מטוגן
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • פחמימות
    813 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5420.2 קק״ל 5420.2 קק״ל
    פחמימות 813.1 גרם 813.1 גרם
    שומן 190.0 גרם 190.0 גרם
    נתרן 5438.3 מ״ג 5438.3 מ״ג
    חלבון 110.0 גרם 110.0 גרם
    סיבים תזונתיים 31.3 גרם 31.3 גרם
    שומן רווי 17.1 גרם 17.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 219.4 מ״ג 219.4 מ״ג
    ברזל 13.2 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 1525.6 מ״ג 1525.6 מ״ג
    אבץ 10.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • פחמימות
    813 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5420.2 קק״ל 5420.2 קק״ל
    פחמימות 813.1 גרם 813.1 גרם
    שומן 190.0 גרם 190.0 גרם
    נתרן 5438.3 מ״ג 5438.3 מ״ג
    חלבון 110.0 גרם 110.0 גרם
    סיבים תזונתיים 31.3 גרם 31.3 גרם
    שומן רווי 17.1 גרם 17.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 219.4 מ״ג 219.4 מ״ג
    ברזל 13.2 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 1525.6 מ״ג 1525.6 מ״ג
    אבץ 10.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


פוקצ'ה

ציפוי בצל

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הציפוי: פורסים בצל לרצועות ומטגנים במחבת יבשה בלי שמן על אש גבוהה. כשהבצל מתחיל להיות זהוב בהיר מוסיפים שמן, מנמיכים להבה ומבשלים על אש נמוכה עד לצבע זהוב, כ-10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מניחים בצד.
  2. מכינים את הבצק, מתפיחים ואופים: שמים את כל חומרי הבצק במיקסר ומעבדים 10 דקות לבצק רך, דביק, חלק ומבריק. מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח. מעבירים בעדינות לתבנית תנור משומנת בשמן זית, ומותחים את הבצק בידיים כך שיכסה את כל התבנית.
  3. יוצקים את ציפוי הבצל ויוצרים גומות בידיים משומנות בבצק. מתפיחים 20 דקות ובינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות.
  4. אופים כ-20 דקות עד להזהבה הבצק (גם מלמטה).

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פוקצ’ה בצל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות