פופקורן עוף – נגיסי עוף פריכים בדבש

המשפחה שלכם אוהבת שניצלים? אתם חייבים להכין לה את המתכון הזה - פופקורן עוף, נאגטס עוף בציפוי פריך עם רוטב דבש מתקתק. תתכוננו להתמכר
המשפחה שלכם אוהבת שניצלים? אתם חייבים להכין לה את המתכון הזה - פופקורן עוף, נאגטס עוף בציפוי פריך עם רוטב דבש מתקתק. תתכוננו להתמכר
  • תמר שורצברד
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • פחמימות
    64 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 547.6 קק״ל 3285.8 קק״ל
    פחמימות 64.3 גרם 385.7 גרם
    שומן 10.6 גרם 63.4 גרם
    נתרן 1353.3 מ״ג 8119.7 מ״ג
    חלבון 461.3 גרם 2767.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 19.0 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 13.2 גרם
    כולסטרול 126.7 מ״ג 760.0 מ״ג
    סידן 39.2 מ״ג 235.1 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 39.1 מ״ג
    אשלגן 623.8 מ״ג 3742.8 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 11.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • פחמימות
    64 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 547.6 קק״ל 3285.8 קק״ל
    פחמימות 64.3 גרם 385.7 גרם
    שומן 10.6 גרם 63.4 גרם
    נתרן 1353.3 מ״ג 8119.7 מ״ג
    חלבון 461.3 גרם 2767.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 19.0 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 13.2 גרם
    כולסטרול 126.7 מ״ג 760.0 מ״ג
    סידן 39.2 מ״ג 235.1 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 39.1 מ״ג
    אשלגן 623.8 מ״ג 3742.8 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 11.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
תמר שורצברד
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

תוספת למשרה

ציפוי

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את חזה העוף לחתיכות קטנות בגודל ביס.
  2. כותשים את שן השום.
  3. מערבבים את כל חומרי המשרה והעוף בקערה. מכסים בניילון נצמד ומשרים כחצי שעה במקרר. בתום חצי שעה מסננים מהנוזלים ומחזירים לקערה.
  4. בקערית קטנה מערבבים את כל מרכיבי התוספת למשרה. מוסיפים אותם לעוף ומערבבים היטב.
  5. בינתיים, שוברים את הקורנפלקס לפירורים באמצעות פטיש שניצלים או באמצעות פולסים במעבד מזון. מעבירים לתבנית קטנה.
  6. מצפים את חתיכות העוף בתערובת הקורנפלקס ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  7. מחממים תנור ל-200 מעלות, ואופים בתנור החם 15 דקות.
  8. בינתיים, מכינים את הרוטב: שמים את כל חומרי הרוטב בסיר קטן ומעלים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כ-5 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
  9. כשנתחי העוף מוכנים, מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים כמה רוטב שאוהבים. בעזרת מלקחיים מערבבים את נתחי העוף כך שהם מצופים מכל הצדדים. מגישים חם.

צילום: שני הלוי

הערות

  • במתכון זה משתמשים בקורנפלקס לא ממותק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פופקורן עוף – נגיסי עוף פריכים בדבש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות