-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 70.5 קק״ל 423.3 קק״לפחמימות 7.2 גרם 42.9 גרםשומן 2.0 גרם 12.3 גרםנתרן 139.9 מ״ג 839.2 מ״גחלבון 5.3 גרם 31.9 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 4.1 גרםשומן רווי 1.4 גרם 8.3 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 1.0 מ״גסידן 8.9 מ״ג 53.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 123.5 מ״ג 740.7 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים
-
פחמימות7 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 70.5 קק״ל 423.3 קק״לפחמימות 7.2 גרם 42.9 גרםשומן 2.0 גרם 12.3 גרםנתרן 139.9 מ״ג 839.2 מ״גחלבון 5.3 גרם 31.9 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 4.1 גרםשומן רווי 1.4 גרם 8.3 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 1.0 מ״גסידן 8.9 מ״ג 53.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 123.5 מ״ג 740.7 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 71 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקצף יציב ומבריק.
- מוסיפים למיקסר קורנפלור וחומץ ומקציפים במהירות מינימלית עד שהתערובת אחידה (או מקפלים ידנית בעזרת מרית).
- מקפלים פנימה זילופים של כפית שוקולד מומס בכל פעם, לתערובת בדוגמת שיש.
- מניחים ערימות מרנג בעזרת כף ויוצרים שקע באמצע כל ערימה.
- אופים בחום נמוך מאוד 140 מעלות למשך שעה וחצי, עד שהמרנג נפרד בקלות מנייר האפייה.
- מכינים את המלית: מקציפים שמנת וסוכר לקצפת רכה.
- מרכיבים ומגישים: שמים כף גדושה של שמנת מוקצפת בשקע של הפבלובה ומזלפים מעל פירות יער מרוסקים.
אופן הכנה
- מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקצף יציב ומבריק.
- מוסיפים למיקסר קורנפלור וחומץ ומקציפים במהירות מינימלית עד שהתערובת אחידה (או מקפלים ידנית בעזרת מרית).
- מקפלים פנימה זילופים של כפית שוקולד מומס בכל פעם, לתערובת בדוגמת שיש.
- מניחים ערימות מרנג בעזרת כף ויוצרים שקע באמצע כל ערימה.
- אופים בחום נמוך מאוד 140 מעלות למשך שעה וחצי, עד שהמרנג נפרד בקלות מנייר האפייה.
- מכינים את המלית: מקציפים שמנת וסוכר לקצפת רכה.
- מרכיבים ומגישים: שמים כף גדושה של שמנת מוקצפת בשקע של הפבלובה ומזלפים מעל פירות יער מרוסקים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן