פבלובה

פבלובה זו עוגה ללא גלוטן עשויה מחלבון מוקצף שנקרא מרנג. כאן בגרסה אישית ובתוספת שוקולד, מוגשת עם פירות יער מרוסקים. קינוח מתאים לפסח
פבלובה זו עוגה ללא גלוטן עשויה מחלבון מוקצף שנקרא מרנג. כאן בגרסה אישית ובתוספת שוקולד, מוגשת עם פירות יער מרוסקים. קינוח מתאים לפסח
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    7 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 70.5 קק״ל 423.3 קק״ל
    פחמימות 7.2 גרם 42.9 גרם
    שומן 2.0 גרם 12.3 גרם
    נתרן 139.9 מ״ג 839.2 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 31.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.3 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    סידן 8.9 מ״ג 53.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 123.5 מ״ג 740.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    7 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 70.5 קק״ל 423.3 קק״ל
    פחמימות 7.2 גרם 42.9 גרם
    שומן 2.0 גרם 12.3 גרם
    נתרן 139.9 מ״ג 839.2 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 31.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.3 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    סידן 8.9 מ״ג 53.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 123.5 מ״ג 740.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקצף יציב ומבריק.
  2. מוסיפים למיקסר קורנפלור וחומץ ומקציפים במהירות מינימלית עד שהתערובת אחידה (או מקפלים ידנית בעזרת מרית).
  3. מקפלים פנימה זילופים של כפית שוקולד מומס בכל פעם, לתערובת בדוגמת שיש.
  4. מניחים ערימות מרנג בעזרת כף ויוצרים שקע באמצע כל ערימה.
  5. אופים בחום נמוך מאוד 140 מעלות למשך שעה וחצי, עד שהמרנג נפרד בקלות מנייר האפייה.
  6. מכינים את המלית: מקציפים שמנת וסוכר לקצפת רכה.
  7. מרכיבים ומגישים: שמים כף גדושה של שמנת מוקצפת בשקע של הפבלובה ומזלפים מעל פירות יער מרוסקים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פבלובה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות