פאי תפוחים בתוך תפוח

פאי תפוחים בתוך תפוח זה שדרוג מקסים לעוגה קלאסית אהובה. מאפה מתוק אישי ומיוחד שבין השאר מתאים לאירוח חגיגי בראש השנה
פאי תפוחים בתוך תפוח זה שדרוג מקסים לעוגה קלאסית אהובה. מאפה מתוק אישי ומיוחד שבין השאר מתאים לאירוח חגיגי בראש השנה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    132 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1946.5 קק״ל 3893.0 קק״ל
    פחמימות 132.3 גרם 264.6 גרם
    שומן 130.9 גרם 261.8 גרם
    נתרן 1248.2 מ״ג 2496.5 מ״ג
    חלבון 0.6 גרם 1.2 גרם
    סיבים תזונתיים 9.7 גרם 19.4 גרם
    שומן רווי 49.5 גרם 99.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 35.3 מ״ג 70.6 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 391.2 מ״ג 782.4 מ״ג
    אבץ 1246.6 מ״ג 2493.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    132 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1946.5 קק״ל 3893.0 קק״ל
    פחמימות 132.3 גרם 264.6 גרם
    שומן 130.9 גרם 261.8 גרם
    נתרן 1248.2 מ״ג 2496.5 מ״ג
    חלבון 0.6 גרם 1.2 גרם
    סיבים תזונתיים 9.7 גרם 19.4 גרם
    שומן רווי 49.5 גרם 99.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 35.3 מ״ג 70.6 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 391.2 מ״ג 782.4 מ״ג
    אבץ 1246.6 מ״ג 2493.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק בהתאם להוראות היצרן.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  3. חותכים בסכין את הרבע העליון של כל תפוח ליישור.
  4. בעזרת כפית פריזאית מרוקנים את הליבה עם הגרעינים מכל תפוח ונפטרים ממנה. ממשיכים לרוקן את תוכן התפוח בעזרת הכפית ושמים את החתיכות בקערה.
  5. מוסיפים לקערת התפוחים את הסוכר, הקינמון והקמח.
  6. מניחים את התפוחים הריקים על התבנית וממלאים בערימה נדיבה של תערובת התפוחים.
  7. קורצים עיגולים מהבצק הפריך המרודד (קצת יותר גדולים מגודל התפוח) ומחוררים במזלג. מכסים כל תפוח בבצק ואופים כ-30 דקות, עד שהבצק מזהיב והתפוחים רכים. מצננים מעט ומגישים.

הערות

  • אם רוצים אפשר לשדרג את המנה ע"י תוספת צימוקים או שברי אגוזים
  • אפשר להחליף את הסוכר בדבש, או לשחק עם התבלינים לפי הטעם
  • מומלץ להגיש לצד גלידת וניל פרווה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי תפוחים בתוך תפוח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות