פאי שוקוקוקוס בכלום עבודה

פאי שוקוקוקוס בכלום עבודה זה פאי מתוק וטעים על בסיס קלתית קוקוס נטולת גלוטן ומלית שוקולד עשירה. קינוח כשר לפסח שמתאים לאירוח בחג
פאי שוקוקוקוס בכלום עבודה זה פאי מתוק וטעים על בסיס קלתית קוקוס נטולת גלוטן ומלית שוקולד עשירה. קינוח כשר לפסח שמתאים לאירוח בחג
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    192 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2906.2 קק״ל 2906.2 קק״ל
    פחמימות 191.8 גרם 191.8 גרם
    שומן 205.9 גרם 205.9 גרם
    נתרן 844.1 מ״ג 844.1 מ״ג
    חלבון 59.0 גרם 59.0 גרם
    סיבים תזונתיים 31.8 גרם 31.8 גרם
    שומן רווי 121.9 גרם 121.9 גרם
    כולסטרול 630.9 מ״ג 630.9 מ״ג
    סידן 811.1 מ״ג 811.1 מ״ג
    ברזל 17.0 מ״ג 17.0 מ״ג
    אשלגן 2228.0 מ״ג 2228.0 מ״ג
    אבץ 7.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    192 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2906.2 קק״ל 2906.2 קק״ל
    פחמימות 191.8 גרם 191.8 גרם
    שומן 205.9 גרם 205.9 גרם
    נתרן 844.1 מ״ג 844.1 מ״ג
    חלבון 59.0 גרם 59.0 גרם
    סיבים תזונתיים 31.8 גרם 31.8 גרם
    שומן רווי 121.9 גרם 121.9 גרם
    כולסטרול 630.9 מ״ג 630.9 מ״ג
    סידן 811.1 מ״ג 811.1 מ״ג
    ברזל 17.0 מ״ג 17.0 מ״ג
    אשלגן 2228.0 מ״ג 2228.0 מ״ג
    אבץ 7.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור

עוגה מהירה במיוחד (לפסח, ולא רק) שמכינים מ-5 מרכיבים, בלי מיקסר ובלי מעבד מזון.

כדי להכין את הפאי בגרסת פרווה – מחליפים את השמנת המתוקה בכמות זהה של חלב קוקוס, ומשתמשים בממרח שוקולד פרווה.

ולגרסה מופחתת סוכר – מחליפים 1/2 כוס מהסוכר ב-1/2 כוס אבקת סוכרלוז לאפייה, ומשתמשים בממרח שוקולד ללא תוספת סוכר.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תבנית טארט 24 ס"מ

בסיס קוקוס

מלית שוקולד

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את בסיס הקוקוס: בקערה מערבבים (לא מקציפים) חלבונים עם סוכר. מוסיפים קוקוס ומערבבים היטב. משמנים את התבנית ומהדקים את התערובת בידיים לתחתית ולדפנות.
  2. מכינים את המלית: מחממים תנור ל-180 מעלות.
  3. מרככים במיקרוגל את ממרח השוקולד (אם מחממים במיכל הזכוכית המקורי, נפטרים קודם משאריות נייר המתכת. מחממים כל פעם רק עד 10 שניות ברצף, כדי שהממרח לא ישרף).
  4. מוסיפים לממרח השוקולד שמנת מתוקה וחלמונים וטורפים לאיחוד.
  5. מוזגים את המלית מעל בסיס הקוקוס ואופים 25-20 דקות, להתייצבות (המלית תהיה מעט רוטטת וזה בסדר).
  6. מצננים ושומרים במקרר. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי שוקוקוקוס בכלום עבודה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות