פאי שוקולד קרמל בצ’יק

פאי שוקולד קרמל בצ'יק זה עוגה ללא אפייה בטעמים כיפיים של ילדות: שילוב של כדורי שוקולד מעוגיות בטעם קרמל וקרם וניל מפנק, פשוט וזריז להכנה
פאי שוקולד קרמל בצ'יק זה עוגה ללא אפייה בטעמים כיפיים של ילדות: שילוב של כדורי שוקולד מעוגיות בטעם קרמל וקרם וניל מפנק, פשוט וזריז להכנה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    196 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1646.0 קק״ל 1646.0 קק״ל
    פחמימות 196.0 גרם 196.0 גרם
    שומן 86.7 גרם 86.7 גרם
    נתרן 151.0 מ״ג 151.0 מ״ג
    חלבון 20.3 גרם 20.3 גרם
    סיבים תזונתיים 16.2 גרם 16.2 גרם
    שומן רווי 42.4 גרם 42.4 גרם
    כולסטרול 12.2 מ״ג 12.2 מ״ג
    סידן 478.8 מ״ג 478.8 מ״ג
    ברזל 15.6 מ״ג 15.6 מ״ג
    אשלגן 1518.0 מ״ג 1518.0 מ״ג
    אבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    196 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1646.0 קק״ל 1646.0 קק״ל
    פחמימות 196.0 גרם 196.0 גרם
    שומן 86.7 גרם 86.7 גרם
    נתרן 151.0 מ״ג 151.0 מ״ג
    חלבון 20.3 גרם 20.3 גרם
    סיבים תזונתיים 16.2 גרם 16.2 גרם
    שומן רווי 42.4 גרם 42.4 גרם
    כולסטרול 12.2 מ״ג 12.2 מ״ג
    סידן 478.8 מ״ג 478.8 מ״ג
    ברזל 15.6 מ״ג 15.6 מ״ג
    אשלגן 1518.0 מ״ג 1518.0 מ״ג
    אבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור

עוגה ללא אפייה בטעמים כיפיים של ילדות: בסיס שקצת מזכיר כדורי שוקולד (אבל עם עוגיות קרמל, שמוסיפות עניין ושוברות קצת את הטעם המוכר) וקרם וניל קל להכנה. את הקרם שמלעלה אפשר גם סתם לשטח, אבל אם רוצים להפוך אותה לקצת יותר חגיגית – אפשר להשקיע בזילוף.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תבנית טארט 24 ס"מ

בסיס כדורי שוקולד

קרם וניל

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הבסיס: בקערה שמים שמנת מתוקה, שוקולד מריר וממרח שוקולד. מחממים במיקרוגל עד להמסה ומערבבים לאיחוד.
  2. מרסקים את העוגיות (בעודן בשקית) במכות פטיש שניצל או מערוך.
  3. מעבירים את תערובת השוקולד החמה לקערה גדולה ושופכים פנימה גם את פירורי העוגיות (פותחים את השקית ישר מעל הקערה). מערבבים עד שהעוגיות מצופות בקרם.
  4. משטחים בתבנית פאי משומנת.
  5. מעבירים למקפיא ל-5 דקות (או למקרר לשעה), להתייצבות קלה של התערובת, ובינתיים מכינים את הקרם.
  6. מכינים את הקרם, מזלפים ומקשטים: מקציפים שמנת מתוקה ופודינג וניל לקרם יציב. מעבירים לשקית זילוף עם פיה חלקה ומזלפים מעל התחתית שהתקררה (למראה של גלים, כמו בתמונה - מזלפים שורה של ערימות קרם בקצה העוגה, לוחצים על כל ערימה בעזרת כפית ומורחים בקו ישר לכיוון החלק הנקי של העוגה. מזלפים שורה נוספת של ערימות קרם בצמוד לשורה הראשונה וחוזרים על הפעולות. ממשיכים כך עד שכל העוגה מכוסה).
  7. מגררים מעט שוקולד (בעזרת פומפייה או קולפן ירקות) מעל הקרם, לקישוט. שומרים במקרר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי שוקולד קרמל בצ’יק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות