פאי שוקולד-בננות וקפה ללא אפייה
פאי שוקולד-בננות וקפה ללא אפייה זה עוגה מושחתת עם בסיס עוגיות אוראו, קרם שוקולד-קפה עשיר, פרוסות בננה וקצפת קפה אוורירית ומפנקת
פאי שוקולד-בננות וקפה ללא אפייה זה עוגה מושחתת עם בסיס עוגיות אוראו, קרם שוקולד-קפה עשיר, פרוסות בננה וקצפת קפה אוורירית ומפנקת
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3793.0 קק״ל 3793.0 קק״לפחמימות 462.0 גרם 462.0 גרםשומן 189.7 גרם 189.7 גרםנתרן 1328.3 מ״ג 1328.3 מ״גחלבון 42.7 גרם 42.7 גרםסיבים תזונתיים 21.1 גרם 21.1 גרםשומן רווי 81.0 גרם 81.0 גרםכולסטרול 176.5 מ״ג 176.5 מ״גסידן 600.0 מ״ג 600.0 מ״גברזל 8.5 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 2631.6 מ״ג 2631.6 מ״גאבץ 6.9 מ״ג 6.9 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות462 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3793.0 קק״ל 3793.0 קק״לפחמימות 462.0 גרם 462.0 גרםשומן 189.7 גרם 189.7 גרםנתרן 1328.3 מ״ג 1328.3 מ״גחלבון 42.7 גרם 42.7 גרםסיבים תזונתיים 21.1 גרם 21.1 גרםשומן רווי 81.0 גרם 81.0 גרםכולסטרול 176.5 מ״ג 176.5 מ״גסידן 600.0 מ״ג 600.0 מ״גברזל 8.5 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 2631.6 מ״ג 2631.6 מ״גאבץ 6.9 מ״ג 6.9 מ״גסגור
פאי מושחת עם קצת קפה שיעזור לי להתחיל את היום עם הרבה אנרגיה. לא צריך אפילו לחמם תנור ואפשר להכין כל שלב בנפרד עד ההרכבה, ככה שאם היום שלכם אפילו יותר עמוס אפשר להכין את התחתית והקרם בבוקר ולסיים את ההרכבה מאוחר יותר (רק שאת הקרם שומרים במקרר במקום במקפיא).
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 3793 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית טארט 26 ס"מ
בסיס וקישוט
-
300 גרם עוגיות אוראו
-
50 גרם חמאה
קרם שוקולד
-
3/4 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
300 גרם שוקולד חלב
-
1 כפית קפה נמס
בננות
-
3 בננות גדולות
קצפת קפה
-
1 1/4 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1 כף קפה נמס
קישוט
אופן הכנה
- מכינים את הבסיס: טוחנים עוגיות עם חמאה מומסת, לקבלת תערובת במרקם של חול רטוב (אם רוצים, שומרים מעט פירורי עוגיות, לקישוט, לפני שמוסיפים חמאה).
- מהדקים לבסיס ולדפנות של תבנית פאי עם תחתית מתפרקת. מעבירים למקפיא לכמה דקות, להתייצבות.
- מכינים קרם שוקולד: מחממים במיקרוגל 3/4 מיכל שמנת מתוקה, שוקולד חלב וקפה, וטורפים להמסה. מוזגים בעדינות על תחתית הפירורים ומחזירים למקפיא, ל-20 דקות התייצבות.
- מסדרים בננות, מכינים את שכבת קצפת ומקשטים: פורסים את הבננות לפרוסות ומסדרים בצפיפות במעגלים מעל הקרם.
- במיקסר מקציפים ¼1 מיכלים של שמנת מתוקה, סוכר וקפה לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה ומזלפים תלוליות קצפת מעל הקרם.
- מקשטים בפירורי עוגיות ששמרנו בצד ומגישים קר.
אופן הכנה
- מכינים את הבסיס: טוחנים עוגיות עם חמאה מומסת, לקבלת תערובת במרקם של חול רטוב (אם רוצים, שומרים מעט פירורי עוגיות, לקישוט, לפני שמוסיפים חמאה).
- מהדקים לבסיס ולדפנות של תבנית פאי עם תחתית מתפרקת. מעבירים למקפיא לכמה דקות, להתייצבות.
- מכינים קרם שוקולד: מחממים במיקרוגל 3/4 מיכל שמנת מתוקה, שוקולד חלב וקפה, וטורפים להמסה. מוזגים בעדינות על תחתית הפירורים ומחזירים למקפיא, ל-20 דקות התייצבות.
- מסדרים בננות, מכינים את שכבת קצפת ומקשטים: פורסים את הבננות לפרוסות ומסדרים בצפיפות במעגלים מעל הקרם.
- במיקסר מקציפים ¼1 מיכלים של שמנת מתוקה, סוכר וקפה לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה ומזלפים תלוליות קצפת מעל הקרם.
- מקשטים בפירורי עוגיות ששמרנו בצד ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן