פאי פירות לימי דיאטה
פאי פירות לימי דיאטה זה קינוח אישי קליל בכל המובנים, שמכינים בלי להסתבך מבצק פילו מוכן, ומוסיפים מלית טעימה שמבוססת על מוצרי חלב דלי שומן
פאי פירות לימי דיאטה זה קינוח אישי קליל בכל המובנים, שמכינים בלי להסתבך מבצק פילו מוכן, ומוסיפים מלית טעימה שמבוססת על מוצרי חלב דלי שומן
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1134.2 קק״ל 1134.2 קק״לפחמימות 230.1 גרם 230.1 גרםשומן 10.7 גרם 10.7 גרםנתרן 751.8 מ״ג 751.8 מ״גחלבון 29.6 גרם 29.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 6.9 גרם 6.9 גרםכולסטרול 32.1 מ״ג 32.1 מ״גסידן 402.1 מ״ג 402.1 מ״גברזל 0.3 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 512.3 מ״ג 512.3 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
פחמימות230 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1134.2 קק״ל 1134.2 קק״לפחמימות 230.1 גרם 230.1 גרםשומן 10.7 גרם 10.7 גרםנתרן 751.8 מ״ג 751.8 מ״גחלבון 29.6 גרם 29.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 6.9 גרם 6.9 גרםכולסטרול 32.1 מ״ג 32.1 מ״גסידן 402.1 מ״ג 402.1 מ״גברזל 0.3 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 512.3 מ״ג 512.3 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 1.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 1134 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלסילות פילו
-
1 חבילה בצק פילו קפוא
מלית
-
250 גרם גבינה לבנה 3%
-
1 מיכל יוגורט 0%
-
1/2 כוס חלב 1%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2 שקיות סוכר וניל
פירות
זיגוג
אופן הכנה
- מכינים את סלסילות הפילו: מפשירים בצק לפי הוראות היצרן. מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מניחים דף פילו על משטח העבודה (הכי נוח על נייר אפייה). מרססים בשמן ומכסים בדף נוסף. מפזרים סוכר, חותכים לריבועים ומניחים כל זוג ריבועים אחד על השני (באלכסון) בתבניות פאי אישיות.
- אופים עד להזהבה ומצננים.
- מכינים את הקרם: מקציפים יחד גבינה עם יוגורט, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר וניל.
- מרכיבים ומזגגים: ממלאים בכף או שקית זילוף את הסלסלות האפויות.
- מסדרים פירות טריים חתוכים על הקרם.
- מדללים את הזיגוג במעט מים רותחים ומברישים בעדינות את הפירות. מגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את סלסילות הפילו: מפשירים בצק לפי הוראות היצרן. מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מניחים דף פילו על משטח העבודה (הכי נוח על נייר אפייה). מרססים בשמן ומכסים בדף נוסף. מפזרים סוכר, חותכים לריבועים ומניחים כל זוג ריבועים אחד על השני (באלכסון) בתבניות פאי אישיות.
- אופים עד להזהבה ומצננים.
- מכינים את הקרם: מקציפים יחד גבינה עם יוגורט, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר וניל.
- מרכיבים ומזגגים: ממלאים בכף או שקית זילוף את הסלסלות האפויות.
- מסדרים פירות טריים חתוכים על הקרם.
- מדללים את הזיגוג במעט מים רותחים ומברישים בעדינות את הפירות. מגישים מיד.
הערות
- אפשר להשתמש בפירות טריים חתוכים, פירות יער טריים או דובדבנים שלמים.
הערות
- אפשר להשתמש בפירות טריים חתוכים, פירות יער טריים או דובדבנים שלמים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן