פאי פילו עם קרם שוקולד לבן ואגסים

פאי פילו עם קרם שוקולד לבן ואגסים זה קינוח אישי פשוט להכנה עם קלתית שחומה ופריכה מבצק פילו מוכן, מלית מתוקה במרקם קטיפתי, ופרוסות אגסים
פאי פילו עם קרם שוקולד לבן ואגסים זה קינוח אישי פשוט להכנה עם קלתית שחומה ופריכה מבצק פילו מוכן, מלית מתוקה במרקם קטיפתי, ופרוסות אגסים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    36 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 692.8 קק״ל 6927.6 קק״ל
    פחמימות 36.0 גרם 359.8 גרם
    שומן 53.2 גרם 532.0 גרם
    נתרן 146.0 מ״ג 1460.1 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 49.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 23.7 גרם
    שומן רווי 30.7 גרם 307.4 גרם
    כולסטרול 105.7 מ״ג 1057.0 מ״ג
    סידן 94.2 מ״ג 942.2 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 288.6 מ״ג 2885.6 מ״ג
    אבץ 105.0 מ״ג 1050.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    36 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 692.8 קק״ל 6927.6 קק״ל
    פחמימות 36.0 גרם 359.8 גרם
    שומן 53.2 גרם 532.0 גרם
    נתרן 146.0 מ״ג 1460.1 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 49.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 23.7 גרם
    שומן רווי 30.7 גרם 307.4 גרם
    כולסטרול 105.7 מ״ג 1057.0 מ״ג
    סידן 94.2 מ״ג 942.2 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 288.6 מ״ג 2885.6 מ״ג
    אבץ 105.0 מ״ג 1050.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אגסים

קלתיות

קרם שוקולד לבן

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן. ממיסים חמאה.
  2. מכינים את האגסים: מקלפים ומשאירים את האגסים שלמים. מכניסים לסיר עם יין סוכר ותבלינים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ- 7 דקות. מצננים במקרר 4 שעות לפחות, מדי פעם הופכים את האגסים בסירופ כדי שייצבעו באופן אחיד מהרוטב האדום.
  3. מתחילים להכין את המוס: מחממים שמנת לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד הלבן, מחכים 2-3 דקות, מערבבים ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות.
  4. מכינים את הקלתיות: מחממים תנור ל-180 מעלות. מברישים עלה פילו בחמאה מומסת. מניחים מעליו עוד עלה, מברישים גם אותו בחמאה ומסיימים בעלה שלישי מוברש בחמאה. חותכים את ערימת העלים ל-9 ריבועים שווים. מניחים כל ריבוע בתבנית שקעים של מאפינס, משומנת, תוך כדי לחיצה קלה והידוק הפילו לתחתית ולדפנות. אופים 10-12 דקות עד להזהבה, מצננים ושומרים בכלי אטום עד להרכבה
  5. מסיימים את הכנת המוס ומרכיבים: בקערת מיקסר שמים את תערובת השוקולד הלבן יחד עם וניל ומסקרפונה ומקציפים לקצף יציב. ממלאים כל קלתית בקרם, חותכים את האגסים לחצאים ומרוקנים מהגרעינים בעזרת כפית פריזיאן או כפית.
  6. פורסים לפרוסות דקות ומסדרים בצורת פרח, מצפים בנפאז’ או ריבה מדוללת.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי פילו עם קרם שוקולד לבן ואגסים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות