-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 366.3 קק״ל 3663.2 קק״לפחמימות 38.3 גרם 382.7 גרםשומן 19.5 גרם 195.0 גרםנתרן 163.4 מ״ג 1633.9 מ״גחלבון 9.1 גרם 91.5 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.9 גרםשומן רווי 8.6 גרם 85.8 גרםכולסטרול 153.3 מ״ג 1533.1 מ״גסידן 135.7 מ״ג 1357.4 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 239.3 מ״ג 2393.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 40 דק׳כולל 3 שעות
-
פחמימות38 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 366.3 קק״ל 3663.2 קק״לפחמימות 38.3 גרם 382.7 גרםשומן 19.5 גרם 195.0 גרםנתרן 163.4 מ״ג 1633.9 מ״גחלבון 9.1 גרם 91.5 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.9 גרםשומן רווי 8.6 גרם 85.8 גרםכולסטרול 153.3 מ״ג 1533.1 מ״גסידן 135.7 מ״ג 1357.4 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 239.3 מ״ג 2393.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 5.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 366 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית טארט 24 ס"מ
בסיס
-
250 גרם עוגיות חמאה
-
100 גרם חמאה
-
1 כף אבקת סוכר
מלית לימון
-
4 חלמונים L
-
1/2 כוס מיץ לימון
-
1 כפית גרידת לימון
-
1קופסה או 400 מ"ל חלב מרוכז
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים את התבנית.
- מכינים את הבסיס: ממיסים את החמאה. טוחנים את העוגיות במעבד מזון עד לקבלת פירורים. מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב.
- מניחים את פירורי העוגיות בתבנית הפאי ומהדקים לתחתית ולדפנות. אופים במשך 20 דקות. מצננים.
- מכינים את המילוי: שמים את כל רכיבי המילוי בקערת מיקסר ומקציפים עד לקבלת קרם אחיד.
- יוצקים את המלית לתוך הקלתית המצוננת ומשטחים בעזרת מרית.
- אופים במשך 20 דקות.
- מעבירים למקרר למשך הלילה או לכמה שעות.
- מכינים את המרנג: ממיסים את הסוכר והמים עד שהסוכר נמס, ונוצר סירופ סוכר מבעבע. מודדים את הטמפרטורה עם מד חום וכאשר היא מגיעה ל-120 מעלות, סוגרים את האש.
- כמה דקות קודם מתחילים להקציף את החלבונים במיקסר עם וו הקצפה. מזלפים את סירופ הסוכר באיטיות לתוך החלבונים בזמן ההקצפה ומקציפים על מהירות בינונית במשך 7-10 דקות.
- מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנתר פרח ומזלפים מעל המילוי.
- משחימים את המרנג בעזרת ברנר או תנור גריל שחומם ל-200 מעלות, למשך דקה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים את התבנית.
- מכינים את הבסיס: ממיסים את החמאה. טוחנים את העוגיות במעבד מזון עד לקבלת פירורים. מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב.
- מניחים את פירורי העוגיות בתבנית הפאי ומהדקים לתחתית ולדפנות. אופים במשך 20 דקות. מצננים.
- מכינים את המילוי: שמים את כל רכיבי המילוי בקערת מיקסר ומקציפים עד לקבלת קרם אחיד.
- יוצקים את המלית לתוך הקלתית המצוננת ומשטחים בעזרת מרית.
- אופים במשך 20 דקות.
- מעבירים למקרר למשך הלילה או לכמה שעות.
- מכינים את המרנג: ממיסים את הסוכר והמים עד שהסוכר נמס, ונוצר סירופ סוכר מבעבע. מודדים את הטמפרטורה עם מד חום וכאשר היא מגיעה ל-120 מעלות, סוגרים את האש.
- כמה דקות קודם מתחילים להקציף את החלבונים במיקסר עם וו הקצפה. מזלפים את סירופ הסוכר באיטיות לתוך החלבונים בזמן ההקצפה ומקציפים על מהירות בינונית במשך 7-10 דקות.
- מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנתר פרח ומזלפים מעל המילוי.
- משחימים את המרנג בעזרת ברנר או תנור גריל שחומם ל-200 מעלות, למשך דקה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן