טארט לימון עם מרנג הכי טעים בעולם

יונית צוקרמן משתפת אותנו במתכון של טארט לימון קלאסי עם מרנג אוורירי שנמס בפה, שמכינים בתוך קלתית על בסיס של עוגיות חמאה
יונית צוקרמן משתפת אותנו במתכון של טארט לימון קלאסי עם מרנג אוורירי שנמס בפה, שמכינים בתוך קלתית על בסיס של עוגיות חמאה
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    38 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 366.3 קק״ל 3663.2 קק״ל
    פחמימות 38.3 גרם 382.7 גרם
    שומן 19.5 גרם 195.0 גרם
    נתרן 163.4 מ״ג 1633.9 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 91.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.9 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 85.8 גרם
    כולסטרול 153.3 מ״ג 1533.1 מ״ג
    סידן 135.7 מ״ג 1357.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 239.3 מ״ג 2393.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    38 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 366.3 קק״ל 3663.2 קק״ל
    פחמימות 38.3 גרם 382.7 גרם
    שומן 19.5 גרם 195.0 גרם
    נתרן 163.4 מ״ג 1633.9 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 91.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.9 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 85.8 גרם
    כולסטרול 153.3 מ״ג 1533.1 מ״ג
    סידן 135.7 מ״ג 1357.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 239.3 מ״ג 2393.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה חגיגית
יונית צוקרמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תבנית טארט 24 ס"מ

בסיס

מלית לימון

מרנג

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים את התבנית.
  2. מכינים את הבסיס: ממיסים את החמאה. טוחנים את העוגיות במעבד מזון עד לקבלת פירורים. מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב.
  3. מניחים את פירורי העוגיות בתבנית הפאי ומהדקים לתחתית ולדפנות. אופים במשך 20 דקות. מצננים.
  4. מכינים את המילוי: שמים את כל רכיבי המילוי בקערת מיקסר ומקציפים עד לקבלת קרם אחיד.
  5. יוצקים את המלית לתוך הקלתית המצוננת ומשטחים בעזרת מרית.
  6. אופים במשך 20 דקות.
  7. מעבירים למקרר למשך הלילה או לכמה שעות.
  8. מכינים את המרנג: ממיסים את הסוכר והמים עד שהסוכר נמס, ונוצר סירופ סוכר מבעבע. מודדים את הטמפרטורה עם מד חום וכאשר היא מגיעה ל-120 מעלות, סוגרים את האש.
  9. כמה דקות קודם מתחילים להקציף את החלבונים במיקסר עם וו הקצפה. מזלפים את סירופ הסוכר באיטיות לתוך החלבונים בזמן ההקצפה ומקציפים על מהירות בינונית במשך 7-10 דקות.
  10. מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנתר פרח ומזלפים מעל המילוי.
  11. משחימים את המרנג בעזרת ברנר או תנור גריל שחומם ל-200 מעלות, למשך דקה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טארט לימון עם מרנג הכי טעים בעולם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות