פאד תאי עוף וירקות של ישראל אהרוני
תמיד רציתם להכין פאד תאי בבית ולא ידעתם איך? בואו ללמוד מהטוב ביותר איך עושים את זה נכון. השף ישראל אהרוני מלמד כיצד להכין פאד תאי עוף וירקות
תמיד רציתם להכין פאד תאי בבית ולא ידעתם איך? בואו ללמוד מהטוב ביותר איך עושים את זה נכון. השף ישראל אהרוני מלמד כיצד להכין פאד תאי עוף וירקות
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 388.9 קק״ל 1555.4 קק״לפחמימות 25.8 גרם 103.1 גרםשומן 18.9 גרם 75.4 גרםנתרן 1176.9 מ״ג 4707.4 מ״גחלבון 30.9 גרם 123.7 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.5 גרםשומן רווי 2.3 גרם 9.2 גרםכולסטרול 183.9 מ״ג 735.6 מ״גסידן 69.3 מ״ג 277.3 מ״גברזל 2.1 מ״ג 8.2 מ״גאשלגן 447.1 מ״ג 1788.6 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות26 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 388.9 קק״ל 1555.4 קק״לפחמימות 25.8 גרם 103.1 גרםשומן 18.9 גרם 75.4 גרםנתרן 1176.9 מ״ג 4707.4 מ״גחלבון 30.9 גרם 123.7 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.5 גרםשומן רווי 2.3 גרם 9.2 גרםכולסטרול 183.9 מ״ג 735.6 מ״גסידן 69.3 מ״ג 277.3 מ״גברזל 2.1 מ״ג 8.2 מ״גאשלגן 447.1 מ״ג 1788.6 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 389 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פאד תאי
-
200 גרם אטריות אורז בעובי 3 מ”מ
-
3 כפות שמן קנולה
-
3 שיני שום
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
1 גזר בינוני
-
1 חזה עוף שלם בינוני
-
2 ביצים L
רוטב
-
4 כפות רוטב סויה
-
1 כף רוטב סויה מתוקה
-
2 כפות רכז תמרהינדי
-
1 כפית שמן שומשום
-
12 כפות מים
הגשה
-
1 חבילה נבטים סיניים
-
2 גבעולי בצל ירוק
-
1 גבעול כוסברה
-
1/4 כוס בוטנים קלויים
-
1 ליים בינוני
אופן הכנה
- משרים את האטריות במים חמים כ-15 דקות, מסננים ושומרים במים קרים עד להגשה. כותשים את השום, מגררים את הג’ינג’ר, פורסים לפרוסות דקות את הצ’ילי, חותכים לרצועות דקות את הגזר ואת העוף, חותכים את הבצל הירוק באלכסון לחתיכות קטנות.
- טורפים את הביצים, קוצצים את הבוטנים והכוסברה, חותכים את הליים לפלחים.
- מחממים את השמן בווק או מחבת רחבה. מוסיפים את העוף והירקות ומטגנים כ-5 דקות.
- יוצרים גומה במרכז המחבת, יוצקים לתוכה את הביצים ומערבבים נמרצות עם הכף עוד שנוצרת ביצה מקושקשת.
- מסננים את האטריות ומוסיפים למחבת, מטגנים כ-2 דקות.
- מוסיפים את כל רכיבי הרוטב, מערבבים היטב ומבשלים כ-2 דקות נוספות.
- מכבים את הלהבה ומוסיפים את הנבטים והבצל הירוק. מפזרים מעל בוטנים וכוסברה, מקשטים בפלחי ליים ומגישים.
אופן הכנה
- משרים את האטריות במים חמים כ-15 דקות, מסננים ושומרים במים קרים עד להגשה. כותשים את השום, מגררים את הג’ינג’ר, פורסים לפרוסות דקות את הצ’ילי, חותכים לרצועות דקות את הגזר ואת העוף, חותכים את הבצל הירוק באלכסון לחתיכות קטנות.
- טורפים את הביצים, קוצצים את הבוטנים והכוסברה, חותכים את הליים לפלחים.
- מחממים את השמן בווק או מחבת רחבה. מוסיפים את העוף והירקות ומטגנים כ-5 דקות.
- יוצרים גומה במרכז המחבת, יוצקים לתוכה את הביצים ומערבבים נמרצות עם הכף עוד שנוצרת ביצה מקושקשת.
- מסננים את האטריות ומוסיפים למחבת, מטגנים כ-2 דקות.
- מוסיפים את כל רכיבי הרוטב, מערבבים היטב ומבשלים כ-2 דקות נוספות.
- מכבים את הלהבה ומוסיפים את הנבטים והבצל הירוק. מפזרים מעל בוטנים וכוסברה, מקשטים בפלחי ליים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן