פאדג’ בראוניז

פאדג' בראוניז זה עוגה אמריקאית מפורסמת, סופר שוקולדית, לחה ועסיסית, מאוד טעימה ופשוטה להכנה, בשדרוג מעולה של שוקולד לבן מומס
פאדג' בראוניז זה עוגה אמריקאית מפורסמת, סופר שוקולדית, לחה ועסיסית, מאוד טעימה ופשוטה להכנה, בשדרוג מעולה של שוקולד לבן מומס
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    402 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5119.8 קק״ל 5119.8 קק״ל
    פחמימות 402.4 גרם 402.4 גרם
    שומן 361.3 גרם 361.3 גרם
    נתרן 2133.9 מ״ג 2133.9 מ״ג
    חלבון 86.0 גרם 86.0 גרם
    סיבים תזונתיים 40.1 גרם 40.1 גרם
    שומן רווי 218.6 גרם 218.6 גרם
    כולסטרול 1599.7 מ״ג 1599.7 מ״ג
    סידן 837.9 מ״ג 837.9 מ״ג
    ברזל 30.3 מ״ג 30.3 מ״ג
    אשלגן 3394.9 מ״ג 3394.9 מ״ג
    אבץ 15.8 מ״ג 15.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    402 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5119.8 קק״ל 5119.8 קק״ל
    פחמימות 402.4 גרם 402.4 גרם
    שומן 361.3 גרם 361.3 גרם
    נתרן 2133.9 מ״ג 2133.9 מ״ג
    חלבון 86.0 גרם 86.0 גרם
    סיבים תזונתיים 40.1 גרם 40.1 גרם
    שומן רווי 218.6 גרם 218.6 גרם
    כולסטרול 1599.7 מ״ג 1599.7 מ״ג
    סידן 837.9 מ״ג 837.9 מ״ג
    ברזל 30.3 מ״ג 30.3 מ״ג
    אשלגן 3394.9 מ״ג 3394.9 מ״ג
    אבץ 15.8 מ״ג 15.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עמים ועדות
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
  2. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
  3. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
  4. מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כ-1/2 דקה.
  5. מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.
  7. מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאדג’ בראוניז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות