-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 35.7 קק״ל 285.2 קק״לפחמימות 4.9 גרם 39.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 104.0 מ״ג 832.0 מ״גחלבון 4.1 גרם 32.9 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 19.2 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.2 מ״ג 105.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 52.7 מ״ג 421.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 20 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
פחמימות5 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 35.7 קק״ל 285.2 קק״לפחמימות 4.9 גרם 39.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 104.0 מ״ג 832.0 מ״גחלבון 4.1 גרם 32.9 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 19.2 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.2 מ״ג 105.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 52.7 מ״ג 421.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 36 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-110-120 מעלות. מפשירים פטל למחצה.
- מחממים מעל סיר אדים את החלבונים והסוכר עד שהסוכר נמס תוך ערבוב מדי פעם.
- מעבירים למיקסר ומקציפים 10 דקות במהירות גבוהה, עד שהקערה קרה למגע.
- מערבבים ידנית פנימה את הפטל.
- בעזרת כף הגשה גדולה מניחים ערימות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים למשך 4 שעות, עד שהמרנג יציב ומתנתק בקלות מנייר האפייה.
- מצננים לחלוטין לפני שמגישים (אפשר לעטוף בצלופן למתנה).
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-110-120 מעלות. מפשירים פטל למחצה.
- מחממים מעל סיר אדים את החלבונים והסוכר עד שהסוכר נמס תוך ערבוב מדי פעם.
- מעבירים למיקסר ומקציפים 10 דקות במהירות גבוהה, עד שהקערה קרה למגע.
- מערבבים ידנית פנימה את הפטל.
- בעזרת כף הגשה גדולה מניחים ערימות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים למשך 4 שעות, עד שהמרנג יציב ומתנתק בקלות מנייר האפייה.
- מצננים לחלוטין לפני שמגישים (אפשר לעטוף בצלופן למתנה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן