עוף שלם צלוי במחבת עם תפוחי אדמה

עוף שלם צלוי במחבת? לא תאמינו כמה זה טעים! איילת הירשמן מכינה מנת עוף נהדרת בלי להשתמש בתנור, בליווי תפוחי אדמה פריכים ושחומים
עוף שלם צלוי במחבת? לא תאמינו כמה זה טעים! איילת הירשמן מכינה מנת עוף נהדרת בלי להשתמש בתנור, בליווי תפוחי אדמה פריכים ושחומים
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    1 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 358.1 קק״ל 2148.5 קק״ל
    פחמימות 0.8 גרם 4.9 גרם
    שומן 40.2 גרם 241.2 גרם
    נתרן 519.2 מ״ג 3115.1 מ״ג
    חלבון 0.2 גרם 1.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 33.9 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    סידן 7.8 מ״ג 46.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 195.7 מ״ג 1174.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    1 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 358.1 קק״ל 2148.5 קק״ל
    פחמימות 0.8 גרם 4.9 גרם
    שומן 40.2 גרם 241.2 גרם
    נתרן 519.2 מ״ג 3115.1 מ״ג
    חלבון 0.2 גרם 1.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 33.9 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    סידן 7.8 מ״ג 46.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 195.7 מ״ג 1174.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. משטחים את העוף: חותכים את העוף משני צדי עמוד השדרה שלו ואז משטחים קצת ומועכים קלות בעזרת הידיים - העוף נראה כמו ספר פתוח או כעין פרפר.
  2. מכינים את המרינדה: מערבבים בקערה את השמן עם הפפריקה.
  3. מורחים את העוף מכל צדיו במיץ לימון ומתבלים אותו במלח ובפלפל שחור.
  4. יוצקים כמה כפות משמן הפפריקה למחבת גדולה, מחממים היטב ומניחים בה את העוף. מניחים על העוף מכסה של סיר ועוד חפץ כבד כמו קופסת שימורים וצולים כך 10 דקות.
  5. קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות דקות.
  6. מסדרים את תפוחי האדמה סביב לעוף, מתבלים אותם במלח ובפלפל שחור. ממשיכים לצלות כך את העוף ותפוחי האדמה על להבה בינונית-גבוהה בערך 45 דקות, ובכל רבע שעה הופכים את העוף, מערבבים את תפוחי האדמה ומניחים שוב את המכסה והחפץ הכבד. העוף מוכן כשהוא פריך ושחום מכל הצדדים ותפוחי האדמה פריכים ושחומים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף שלם צלוי במחבת עם תפוחי אדמה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות