-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 185.7 קק״ל 742.7 קק״לפחמימות 26.0 גרם 104.2 גרםשומן 8.3 גרם 33.2 גרםנתרן 776.4 מ״ג 3105.6 מ״גחלבון 2.3 גרם 9.4 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 11.8 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.4 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 0.8 מ״גסידן 41.1 מ״ג 164.5 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.9 מ״גאשלגן 249.7 מ״ג 998.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
פחמימות26 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 185.7 קק״ל 742.7 קק״לפחמימות 26.0 גרם 104.2 גרםשומן 8.3 גרם 33.2 גרםנתרן 776.4 מ״ג 3105.6 מ״גחלבון 2.3 גרם 9.4 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 11.8 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.4 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 0.8 מ״גסידן 41.1 מ״ג 164.5 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.9 מ״גאשלגן 249.7 מ״ג 998.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 186 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
תערובת תבלינים
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 כף זרעי כוסברה
-
1 כף זרעי כמון
-
1 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 כפית פלפל שחור טחון
-
4 כפות רוטב סויה
-
3 כפות דבש
-
3 כפות שמן זית
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-220 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- כותשים את התבלינים במכתש ועלי או במעבד מזון. קולפים את שורש הג’ינג’ר ומגררים.
- מערבבים את התבלינים והג’ינג’ר המגורר עם הסויה, הדבש והשמן זית.
- מכניסים לתוך העוף לימון שלם ומורחים אותו היטב בחצי מתערובת התבלינים שהכנו.
- בעזרת חוט אפייה, קושרים את רגלי העוף זו לזו כך ש”ייסגרו” על הבטן.
- קולפים את הבטטות וחותכים לפלחים (כמו צ’יפסים גדולים).
- מערבבים את הבטטות עם יתרת תערובת התבלינים.
- מניחים את העוף והבטטות בתבנית ואופים 15 דקות. מנמיכים את החום ל-180 מעלות ואופים עוד 30 דקות, עד להשחמה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-220 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- כותשים את התבלינים במכתש ועלי או במעבד מזון. קולפים את שורש הג’ינג’ר ומגררים.
- מערבבים את התבלינים והג’ינג’ר המגורר עם הסויה, הדבש והשמן זית.
- מכניסים לתוך העוף לימון שלם ומורחים אותו היטב בחצי מתערובת התבלינים שהכנו.
- בעזרת חוט אפייה, קושרים את רגלי העוף זו לזו כך ש”ייסגרו” על הבטן.
- קולפים את הבטטות וחותכים לפלחים (כמו צ’יפסים גדולים).
- מערבבים את הבטטות עם יתרת תערובת התבלינים.
- מניחים את העוף והבטטות בתבנית ואופים 15 דקות. מנמיכים את החום ל-180 מעלות ואופים עוד 30 דקות, עד להשחמה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן