עוף צלוי ברוטב תפוזים ויין לבן עם ירקות שורש

בכל ארוחה חובה שתהיה מנת עוף טעימה שמכינים בתנור בקלי קלות. שי-לי ליפא מכינה עוף צלוי ברוטב תפוזים ויין לבן עם ירקות שורש ומשמשים מיובשים
בכל ארוחה חובה שתהיה מנת עוף טעימה שמכינים בתנור בקלי קלות. שי-לי ליפא מכינה עוף צלוי ברוטב תפוזים ויין לבן עם ירקות שורש ומשמשים מיובשים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • פחמימות
    8 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 283.9 קק״ל 1703.4 קק״ל
    פחמימות 8.3 גרם 49.6 גרם
    שומן 11.2 גרם 67.5 גרם
    נתרן 423.9 מ״ג 2543.4 מ״ג
    חלבון 31.3 גרם 187.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 10.9 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 13.6 גרם
    כולסטרול 128.7 מ״ג 771.9 מ״ג
    סידן 42.5 מ״ג 255.2 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 652.5 מ״ג 3915.1 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 18.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • פחמימות
    8 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 283.9 קק״ל 1703.4 קק״ל
    פחמימות 8.3 גרם 49.6 גרם
    שומן 11.2 גרם 67.5 גרם
    נתרן 423.9 מ״ג 2543.4 מ״ג
    חלבון 31.3 גרם 187.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 10.9 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 13.6 גרם
    כולסטרול 128.7 מ״ג 771.9 מ״ג
    סידן 42.5 מ״ג 255.2 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 652.5 מ״ג 3915.1 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 18.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מנות עיקריות
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה גדולה מיץ תפוזים, יין לבן, שמן זית, פפריקה, מלח ופלפל שחור.
  2. פורסים את הבצל לעיגולים בעובי 1 ס”מ, את הסלרי לעיגולים בעובי 1 ס”מ ואת הגזר לעיגולים בעובי 1 ס”מ.
  3. מוסיפים עוף, בצל, סלרי, גזר ומשמשים, מערבבים ומשרים כשעה בטמפ’ החדר. אפשר גם להשרות יום מראש בקערה מכוסה בניילון נצמד במקרר (ואז יש להוציא את העוף מהמקרר כשעה לפני האפייה כדי שיגיע לטמפ’ החדר).
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית ברדיד אלומיניום ומעליו נייר אפייה.
  5. מניחים את העוף בתבנית ומפזרים מעליו את הירקות.
  6. אופים בתנור החם 40 דקות. הופכים את העוף ואופים עוד 40 דקות עד שהעוף זהוב ומוכן.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף צלוי ברוטב תפוזים ויין לבן עם ירקות שורש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות