עוף בתנור ב-10 דקות עם רוטב צ’ילי מתוק
המשפחה רעבה ואין לכם הרבה זמן לבשל? משה שגב מכין עוף בתנור ב-10 דקות ברוטב מתקתק של צ'ילי מתוק, שמגישים עם תפוחי אדמה ובטטות צלויות
המשפחה רעבה ואין לכם הרבה זמן לבשל? משה שגב מכין עוף בתנור ב-10 דקות ברוטב מתקתק של צ'ילי מתוק, שמגישים עם תפוחי אדמה ובטטות צלויות
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 425.1 קק״ל 1700.4 קק״לפחמימות 25.5 גרם 101.9 גרםשומן 11.2 גרם 45.0 גרםנתרן 28138.2 מ״ג 112552.8 מ״גחלבון 54.0 גרם 216.1 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.8 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.8 גרםכולסטרול 192.5 מ״ג 770.0 מ״גסידן 57.9 מ״ג 231.7 מ״גברזל 3.2 מ״ג 12.9 מ״גאשלגן 748.6 מ״ג 2994.4 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 22.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
פחמימות26 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 425.1 קק״ל 1700.4 קק״לפחמימות 25.5 גרם 101.9 גרםשומן 11.2 גרם 45.0 גרםנתרן 28138.2 מ״ג 112552.8 מ״גחלבון 54.0 גרם 216.1 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.8 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.8 גרםכולסטרול 192.5 מ״ג 770.0 מ״גסידן 57.9 מ״ג 231.7 מ״גברזל 3.2 מ״ג 12.9 מ״גאשלגן 748.6 מ״ג 2994.4 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 22.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 425 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
-
4 כרעי עוף בינוניות
-
2 כוסות מלח גס
-
2 בטטות בינוניות
-
4 תפוחי אדמה בינוניים
רוטב
-
1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוק
-
1/4 כוס מים
-
2 גבעולי בצל ירוק
-
1 חופן בוטנים קלויים
-
1 חופן כוסברה
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות במצב טורבו.
- חותכים את הבטטות ותפוחי האדמה לפלחים גדולים.
- מפזרים על תבנית האפייה את המלח הגס. מניחים את הכרעיים, הבטטות ותפוחי האדמה אחד לצד השני בתבנית ואופים 70 דקות, או עד שהעופות צלויים והירקות רכים.
- קוצצים את הבצל הירוק והבוטנים.
- מכינים את הרוטב: מניחים בקערה את כל הרכיבים, מערבבים היטב ומשאירים בצד.
- מניחים על צלחת הגשה גדולה את הכרע, לצידה את הבטטות ותפוחי האדמה הצלויים, יוצקים מעל רוטב ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות במצב טורבו.
- חותכים את הבטטות ותפוחי האדמה לפלחים גדולים.
- מפזרים על תבנית האפייה את המלח הגס. מניחים את הכרעיים, הבטטות ותפוחי האדמה אחד לצד השני בתבנית ואופים 70 דקות, או עד שהעופות צלויים והירקות רכים.
- קוצצים את הבצל הירוק והבוטנים.
- מכינים את הרוטב: מניחים בקערה את כל הרכיבים, מערבבים היטב ומשאירים בצד.
- מניחים על צלחת הגשה גדולה את הכרע, לצידה את הבטטות ותפוחי האדמה הצלויים, יוצקים מעל רוטב ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן