עוף מטוגן עם מיונז חריף

אחת המנות הכי מושחתות שיש - עוף מטוגן כמו בדרום ארצות הברית, עם ציפוי פריך במיוחד. אהרוני משדך לו מיונז חריף ממכר שמשדרג את המנה
אחת המנות הכי מושחתות שיש - עוף מטוגן כמו בדרום ארצות הברית, עם ציפוי פריך במיוחד. אהרוני משדך לו מיונז חריף ממכר שמשדרג את המנה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    40 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 614.1 קק״ל 2456.6 קק״ל
    פחמימות 40.1 גרם 160.3 גרם
    שומן 29.0 גרם 116.0 גרם
    נתרן 1579.7 מ״ג 6318.9 מ״ג
    חלבון 41.3 גרם 165.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.2 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 22.3 גרם
    כולסטרול 284.3 מ״ג 1137.3 מ״ג
    סידן 72.9 מ״ג 291.8 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 15.9 מ״ג
    אשלגן 1218.7 מ״ג 4874.9 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 16.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    40 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 614.1 קק״ל 2456.6 קק״ל
    פחמימות 40.1 גרם 160.3 גרם
    שומן 29.0 גרם 116.0 גרם
    נתרן 1579.7 מ״ג 6318.9 מ״ג
    חלבון 41.3 גרם 165.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.2 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 22.3 גרם
    כולסטרול 284.3 מ״ג 1137.3 מ״ג
    סידן 72.9 מ״ג 291.8 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 15.9 מ״ג
    אשלגן 1218.7 מ״ג 4874.9 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 16.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מיונז חריף

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. בסיר רחב ושטוח מחממים שמן לטיגון חצי עמוק.
  2. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, המלח והפלפל השחור וטובלים את שוקי העוף כך שיהיו מכוסות היטב מכל הצדדים. מנערים מעודפי קמח ומעבירים לצלחת.
  3. בקערה נפרדת מערבבים את כל רכיבי תערובת הביצים.
  4. קוצצים דק את הרוזמרין ומערבבים בקערה נוספת עם פירורי הלחם.
  5. טובלים את השוקיים המקומחות בתערובת הביצים, טובלים כל שוק בפירורי הלחם ומצפים היטב. שימו לב שהציפוי של השוקיים יהיה מלא ואחיד.
  6. מכניסים בזהירות את השוקיים לשמן החם ומניחים להן להיטגן לאט, בלי להזיז ולטלטל אותם. כעבור כחמש דקות, כשהחלק התחתון מזהיב יפה, הופכים בזהירות על הצד השני וממשיכים לטגן עוד כמה דקות עד שהשוקיים זהובות יפה מכל צדיהן.
  7. מחממים תנור ל-180 מעלות. מעבירים את השוקיים המטוגנות לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים 15 דקות.
  8. מכינים את רוטב המיונז החריף: כותשים את שיני השום.
  9. בקערית מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
  10. מגישים את שוקי העוף לצד המיונז החריף.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף מטוגן עם מיונז חריף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות