כרעי עוף צלויות בתערובת תבלינים ג’מייקנית

איילת הירשמן לוקחת אותנו לג'מייקה ומכינה כרעי עוף צלויות בתערובת תבלינים משגעת. והבונוס? המנה נטולת גלוטן ומתאימה לאירוח בחג הפסח
איילת הירשמן לוקחת אותנו לג'מייקה ומכינה כרעי עוף צלויות בתערובת תבלינים משגעת. והבונוס? המנה נטולת גלוטן ומתאימה לאירוח בחג הפסח
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-20 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 261.4 קק״ל 1568.5 קק״ל
    פחמימות 10.2 גרם 61.2 גרם
    שומן 9.4 גרם 56.7 גרם
    נתרן 673.1 מ״ג 4038.8 מ״ג
    חלבון 36.7 גרם 220.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 10.7 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 10.0 גרם
    כולסטרול 128.3 מ״ג 770.0 מ״ג
    סידן 56.6 מ״ג 339.8 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 19.9 מ״ג
    אשלגן 686.7 מ״ג 4120.3 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 24.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-20 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 261.4 קק״ל 1568.5 קק״ל
    פחמימות 10.2 גרם 61.2 גרם
    שומן 9.4 גרם 56.7 גרם
    נתרן 673.1 מ״ג 4038.8 מ״ג
    חלבון 36.7 גרם 220.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 10.7 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 10.0 גרם
    כולסטרול 128.3 מ״ג 770.0 מ״ג
    סידן 56.6 מ״ג 339.8 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 19.9 מ״ג
    אשלגן 686.7 מ״ג 4120.3 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 24.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחלקים את נתחי העוף לרגליים ולירכיים.
  2. קוצצים את הפלפל צ’ילי האדום והכוסברה.
  3. מכינים את המרינדה: שמים במעבד המזון את גרגירי הפלפל השחור והפלפל האנגלי ומוסיפים את הקינמון, אגוז המוסקט, הפפריקה, הטימין, הבצל הירוק, הג’ינג’ר והצ’ילי, ומעבדים למחית גרגירית.
  4. מוסיפים את הסוכר, המלח, רוטב הסויה ומיץ הלימון ומעבדים עוד זמן קצר.
  5. מניחים את נתחי העוף בתבנית צלייה, יוצקים עליהם את המרינדה ובעזרת הידיים מורחים אותם מכל צדיהם. מכסים ומאחסנים במקרר 3 שעות לפחות (עד לילה שלם).
  6. מחממים את התנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית ברדיד אלומיניום. שמים את העוף בלי המרינדה בתבנית (שומרים את המרינדה).
  7. צולים את העוף בתנור החם 30 דקות. מנמיכים את החום ל-180 מעלות, מברישים את הנתחים במרינדה, מכסים ברדיד אלומיניום וצולים עוד 30-40 דקות, או עד שנתחי העוף עשויים, פריכים ושחומים.
  8. זורים על העוף את הכוסברה ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כרעי עוף צלויות בתערובת תבלינים ג’מייקנית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות