עוף טוב
עוף טוב

עוף בתנור עם שום, בצל ויין לבן

שי-לי ליפא מכינה עוף בתנור עם שום ובצל ב-10 דקות הכנה עם רוטב יין לבן ותימין שכיף לאכול עם אורז. והבונוס? המנה ללא גלוטן ומתאימה לפסח
שי-לי ליפא מכינה עוף בתנור עם שום ובצל ב-10 דקות הכנה עם רוטב יין לבן ותימין שכיף לאכול עם אורז. והבונוס? המנה ללא גלוטן ומתאימה לפסח
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-45 דק׳
  • פחמימות
    19 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 381.4 קק״ל 2288.2 קק״ל
    פחמימות 18.8 גרם 112.8 גרם
    שומן 16.3 גרם 97.9 גרם
    נתרן 402.4 מ״ג 2414.6 מ״ג
    חלבון 33.9 גרם 203.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 9.3 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 18.0 גרם
    כולסטרול 128.7 מ״ג 771.9 מ״ג
    סידן 114.0 מ״ג 683.7 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 16.5 מ״ג
    אשלגן 627.8 מ״ג 3766.9 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 21.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-45 דק׳
  • פחמימות
    19 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 381.4 קק״ל 2288.2 קק״ל
    פחמימות 18.8 גרם 112.8 גרם
    שומן 16.3 גרם 97.9 גרם
    נתרן 402.4 מ״ג 2414.6 מ״ג
    חלבון 33.9 גרם 203.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 9.3 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 18.0 גרם
    כולסטרול 128.7 מ״ג 771.9 מ״ג
    סידן 114.0 מ״ג 683.7 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 16.5 מ״ג
    אשלגן 627.8 מ״ג 3766.9 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 21.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מנות עיקריות
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מוציאים את העוף מהמקרר כ-40 דקות לפני ההכנה.
  2. מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית ברדיד אלומיניום ומעליו מניחים נייר אפייה.
  3. מפרקים את שיני השום מהראש ומשאירים בקליפתן. קולפים את הבצל ופורסים לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
  4. מניחים שום ובצל בתבנית, יוצקים יין ומתבלים במלח ופלפל שחור. מניחים מעל את העוף, מורחים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל שחור ומניחים גבעולי תימין. מכסים ברדיד אלומיניום.
  5. אופים בתנור החם שעה וחצי.
  6. מסירים את רדיד האלומיניום, מגבירים את חום התנור ל-200 מעלות ואופים עוד כ-25 דקות עד שהעוף זהוב ומוכן.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף בתנור עם שום, בצל ויין לבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות