-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 505.2 קק״ל 3031.4 קק״לפחמימות 20.1 גרם 120.8 גרםשומן 29.8 גרם 178.9 גרםנתרן 1309.3 מ״ג 7855.5 מ״גחלבון 37.6 גרם 225.9 גרםסיבים תזונתיים 5.0 גרם 30.0 גרםשומן רווי 15.9 גרם 95.4 גרםכולסטרול 212.1 מ״ג 1272.4 מ״גסידן 78.8 מ״ג 472.9 מ״גברזל 3.1 מ״ג 18.7 מ״גאשלגן 760.8 מ״ג 4565.1 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 14.5 מ״גסגור
-
מרכיבים23
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
פחמימות20 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 505.2 קק״ל 3031.4 קק״לפחמימות 20.1 גרם 120.8 גרםשומן 29.8 גרם 178.9 גרםנתרן 1309.3 מ״ג 7855.5 מ״גחלבון 37.6 גרם 225.9 גרםסיבים תזונתיים 5.0 גרם 30.0 גרםשומן רווי 15.9 גרם 95.4 גרםכולסטרול 212.1 מ״ג 1272.4 מ״גסידן 78.8 מ״ג 472.9 מ״גברזל 3.1 מ״ג 18.7 מ״גאשלגן 760.8 מ״ג 4565.1 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 14.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 23 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 505 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
-
700 גרם פילה עוף
תערובת ביצים
-
3 ביצים L
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
1/2 כפית פפריקה חריפה
-
1/2 כפית מלח דק
ציפוי
-
1 כוס פירורי לחם
-
1 כוס קוקוס טחון
-
2 כפות שומשום
-
1 כפית מלח דק
רוטב
-
1 כף שמן קנולה
-
1 בצל שאלוט בינוני
-
1 שן שום
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
2/3 כוס קרם קוקוס
-
1/3 כוס חמאת בוטנים חלקה
-
1/4 כוס מיץ לימון
-
1 כף רוטב סויה
-
1 כפית סוכר חום בהיר – דמררה
-
1/2 כפית תבלין כוסברה טחון
-
1/2 כפית קינמון טחון
טיגון
-
1 ליטר שמן קנולה
אופן הכנה
- חותכים את חזה העוף לנתחים בגודל 3 על 4 ס”מ. קוצצים דק את השאלות, השום הצ’ילי והג’ינג’ר.
- מכינים את תערובת הביצים: טורפים את הביצים בקערה. מוסיפים את הסויה והחרדל, מתבלים בפפריקה, המלח והפלפל ומערבבים היטב. מוסיפים את נתחי העוף ומערבבים. מכסים בניילון נצמד ומשהים כ-30 דקות בטמפרטורת החדר.
- מכינים את הרוטב: מחממים את השמן בקלחת או סיר קטן על להבה בינונית. מוסיפים את השאלוט, השום, הג’ינג’ר והצ’ילי ומאדים כ-2 דקות, עד שהבצל והשום מתחילים להתרכך. מוסיפים את קרם הקוקוס, חמאת הבוטנים, מיץ הלימון, הסויה, הסוכר, הכוסברה הטחונה והקינמון ומערבבים. מביאים לסף רתיחה ומסירים מהלהבה. טועמים ומתקנים את התיבול. אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים 3-2 כפות קרם קוקוס.
- מערבבים בקערה את פירורי הלחם, הקוקוס, השומשום והמלח. מוציאים את נתחי עוף מתערובת הביצים, מנערים מעודפי הביצה ומעבירים לתערובת פירורי הלחם. מצפים את הנתחים מכל הצדדים.
- יוצקים למחבת טפלון את השמן בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על להבה בינונית. מטגנים את הנתחים 3-2 דקות מכל צד עד שהם זהובים ומוכנים. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים עם הרוטב.
אופן הכנה
- חותכים את חזה העוף לנתחים בגודל 3 על 4 ס”מ. קוצצים דק את השאלות, השום הצ’ילי והג’ינג’ר.
- מכינים את תערובת הביצים: טורפים את הביצים בקערה. מוסיפים את הסויה והחרדל, מתבלים בפפריקה, המלח והפלפל ומערבבים היטב. מוסיפים את נתחי העוף ומערבבים. מכסים בניילון נצמד ומשהים כ-30 דקות בטמפרטורת החדר.
- מכינים את הרוטב: מחממים את השמן בקלחת או סיר קטן על להבה בינונית. מוסיפים את השאלוט, השום, הג’ינג’ר והצ’ילי ומאדים כ-2 דקות, עד שהבצל והשום מתחילים להתרכך. מוסיפים את קרם הקוקוס, חמאת הבוטנים, מיץ הלימון, הסויה, הסוכר, הכוסברה הטחונה והקינמון ומערבבים. מביאים לסף רתיחה ומסירים מהלהבה. טועמים ומתקנים את התיבול. אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים 3-2 כפות קרם קוקוס.
- מערבבים בקערה את פירורי הלחם, הקוקוס, השומשום והמלח. מוציאים את נתחי עוף מתערובת הביצים, מנערים מעודפי הביצה ומעבירים לתערובת פירורי הלחם. מצפים את הנתחים מכל הצדדים.
- יוצקים למחבת טפלון את השמן בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על להבה בינונית. מטגנים את הנתחים 3-2 דקות מכל צד עד שהם זהובים ומוכנים. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים עם הרוטב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן