עוגת תפוחים של מייה לוצאטו

עוגת תפוחים של מייה לוצאטו זו עוגת פרווה טעימה, עסיסית ופשוטה להכנה, שמכינים בקלי קלות ומגישים בבכל יום בשנה, אבל גם כקינוח ראש השנה
עוגת תפוחים של מייה לוצאטו זו עוגת פרווה טעימה, עסיסית ופשוטה להכנה, שמכינים בקלי קלות ומגישים בבכל יום בשנה, אבל גם כקינוח ראש השנה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • פחמימות
    639 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5759.9 קק״ל 5759.9 קק״ל
    פחמימות 639.4 גרם 639.4 גרם
    שומן 315.4 גרם 315.4 גרם
    נתרן 5198.1 מ״ג 5198.1 מ״ג
    חלבון 78.2 גרם 78.2 גרם
    סיבים תזונתיים 25.7 גרם 25.7 גרם
    שומן רווי 142.8 גרם 142.8 גרם
    כולסטרול 1269.0 מ״ג 1269.0 מ״ג
    סידן 287.0 מ״ג 287.0 מ״ג
    ברזל 11.9 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 1957.2 מ״ג 1957.2 מ״ג
    אבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • פחמימות
    639 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5759.9 קק״ל 5759.9 קק״ל
    פחמימות 639.4 גרם 639.4 גרם
    שומן 315.4 גרם 315.4 גרם
    נתרן 5198.1 מ״ג 5198.1 מ״ג
    חלבון 78.2 גרם 78.2 גרם
    סיבים תזונתיים 25.7 גרם 25.7 גרם
    שומן רווי 142.8 גרם 142.8 גרם
    כולסטרול 1269.0 מ״ג 1269.0 מ״ג
    סידן 287.0 מ״ג 287.0 מ״ג
    ברזל 11.9 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 1957.2 מ״ג 1957.2 מ״ג
    אבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תפוחים

עוגה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מקלפים תפוחים וחותכים לשמיניות.
  2. במחבת מטגנים את התפוחים במרגרינה עד לריכוך חלקי. מצננים.
  3. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים מרגרינה, סוכר, סוכר וניל וקליפת תפוז. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו. מוסיפים לסירוגין את המיץ והקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת. מסדרים מעליה את התפוחים ומקשטים בסוכר, קינמון, אגוזים וצימוקים.
  5. אופים למשך 50 דקות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת תפוחים של מייה לוצאטו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

      תמר שורצברד

      זו ההמלצה של קרין – אפשר כמובן להחליף בחמאה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות