-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2870.6 קק״ל 2870.6 קק״לפחמימות 366.5 גרם 366.5 גרםשומן 127.8 גרם 127.8 גרםנתרן 1681.9 מ״ג 1681.9 מ״גחלבון 62.5 גרם 62.5 גרםסיבים תזונתיים 12.2 גרם 12.2 גרםשומן רווי 11.4 גרם 11.4 גרםכולסטרול 507.6 מ״ג 507.6 מ״גסידן 323.2 מ״ג 323.2 מ״גברזל 8.2 מ״ג 8.2 מ״גאשלגן 730.6 מ״ג 730.6 מ״גאבץ 5.8 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
פחמימות367 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2870.6 קק״ל 2870.6 קק״לפחמימות 366.5 גרם 366.5 גרםשומן 127.8 גרם 127.8 גרםנתרן 1681.9 מ״ג 1681.9 מ״גחלבון 62.5 גרם 62.5 גרםסיבים תזונתיים 12.2 גרם 12.2 גרםשומן רווי 11.4 גרם 11.4 גרםכולסטרול 507.6 מ״ג 507.6 מ״גסידן 323.2 מ״ג 323.2 מ״גברזל 8.2 מ״ג 8.2 מ״גאשלגן 730.6 מ״ג 730.6 מ״גאבץ 5.8 מ״ג 5.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 2871 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
2 ביצים L
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1קופסת שימורים או 560 גרם רסק תפוחים לא ממותק
-
3כוסות או 420 גרם קמח לבן
-
1 שקית אבקת אפייה
תערובת קינמון-אגוזים
-
1/4 כוס סוכר חום בהיר – דמררה
-
1כוס או 100 גרם אגוזי מלך
-
1 כפית גדושה קינמון טחון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- שמים בקערה גדולה ביצים, שמן, סוכר ורסק תפוחים וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה. מנפים לקערה קמח ואבקת אפייה וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה ללא גושים של קמח.
- משטחים 1/3 מהתערובת בתבנית משומנת בספריי שמן. מערבבים יחד את מרכיבי תערובת הקינמון ומפזרים מחציתה מעל תערובת העוגה בתבנית. מורחים עוד 1/3 מתערובת העוגה, מפזרים את יתרת תערובת הקינמון ומכסים ביתרת תערובת העוגה.
- אופים שעה ורבע, עד שהעוגה קפיצית למגע, זהובה וריחנית.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- שמים בקערה גדולה ביצים, שמן, סוכר ורסק תפוחים וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה. מנפים לקערה קמח ואבקת אפייה וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה ללא גושים של קמח.
- משטחים 1/3 מהתערובת בתבנית משומנת בספריי שמן. מערבבים יחד את מרכיבי תערובת הקינמון ומפזרים מחציתה מעל תערובת העוגה בתבנית. מורחים עוד 1/3 מתערובת העוגה, מפזרים את יתרת תערובת הקינמון ומכסים ביתרת תערובת העוגה.
- אופים שעה ורבע, עד שהעוגה קפיצית למגע, זהובה וריחנית.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן