עוגת תפוחים וקוקוס הורסת, קלילה וכשרה לפסח!

בחושה ושחומה! עוגת התפוחים והקוקוס של קרן אגם תלווה אתכם בימי החג ותגרום לכם לשכוח שאין בה קמח מרוב שהיא טעימה
בחושה ושחומה! עוגת התפוחים והקוקוס של קרן אגם תלווה אתכם בימי החג ותגרום לכם לשכוח שאין בה קמח מרוב שהיא טעימה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    336 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3643.3 קק״ל 3643.3 קק״ל
    פחמימות 336.3 גרם 336.3 גרם
    שומן 242.6 גרם 242.6 גרם
    נתרן 2255.8 מ״ג 2255.8 מ״ג
    חלבון 26.5 גרם 26.5 גרם
    סיבים תזונתיים 20.8 גרם 20.8 גרם
    שומן רווי 41.1 גרם 41.1 גרם
    כולסטרול 761.4 מ״ג 761.4 מ״ג
    סידן 292.7 מ״ג 292.7 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 1135.7 מ״ג 1135.7 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    336 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3643.3 קק״ל 3643.3 קק״ל
    פחמימות 336.3 גרם 336.3 גרם
    שומן 242.6 גרם 242.6 גרם
    נתרן 2255.8 מ״ג 2255.8 מ״ג
    חלבון 26.5 גרם 26.5 גרם
    סיבים תזונתיים 20.8 גרם 20.8 גרם
    שומן רווי 41.1 גרם 41.1 גרם
    כולסטרול 761.4 מ״ג 761.4 מ״ג
    סידן 292.7 מ״ג 292.7 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 1135.7 מ״ג 1135.7 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור

דמיינו את הקפה שאחרי ניקיונות הבית המיוחדים לפסח, חובה שיהיה משהו מתוק לידו, לא? בדיוק בשביל זה הבאנו לכם את המתכון של קרן אגם לעוגת תפוחים בחושה, עסיסית, עשירה וקוקוסית. תהיו מוכנים להתאהב.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


עוגה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות אפייה בנייר אפייה לאינגליש הנמל.
  2. מערבבים את התפוחים עם מיץ הלימון ומניחים בצד.
  3. טורפים בקערה גדולה את הביצים והסוכר הלבן, מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים וממשיכים לטרוף.
  4. מוסיפים את הקוקוס, קמח המצה והקורנפלור ולאחר מכן את תמצית הווניל, אבקת האפייה ואת המלח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. מעבירים לתבניות, ולאחר מכן מניחים ומסדרים מעל את פרוסות התפוחים ומפזרים מעליהם סוכר חום.
  6. מכניסים לתנור ואופים בתנור במשך כ-35-40 דקות עד שקיסם שנועצים במרכז העוגה יוצא עם פירורים.
  7. מוציאים, מצננים מעט ומגישים, אפשר עם כדור גלידה וניל בצד.

    עוגת תפוחים וקוקוס. צילום: קרן אגם
    עוגת תפוחים וקוקוס. צילום: קרן אגם

הערות

  • ניתן להחליף את התפוחים לאגסים
  • לאוהבי הקינמון: הוסיפו לתפוחים כפית קינמון
  • העוגה נשמרת עד ארבעה ימים בקופסה אטומה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת תפוחים וקוקוס הורסת, קלילה וכשרה לפסח!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות