-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 282.4 קק״ל 2823.8 קק״לפחמימות 22.7 גרם 226.6 גרםשומן 18.1 גרם 180.5 גרםנתרן 356.7 מ״ג 3567.0 מ״גחלבון 6.5 גרם 65.2 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 10.8 גרםשומן רווי 1.9 גרם 19.4 גרםכולסטרול 118.4 מ״ג 1184.4 מ״גסידן 18.6 מ״ג 185.9 מ״גברזל 0.8 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 64.3 מ״ג 642.7 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
פחמימות23 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 282.4 קק״ל 2823.8 קק״לפחמימות 22.7 גרם 226.6 גרםשומן 18.1 גרם 180.5 גרםנתרן 356.7 מ״ג 3567.0 מ״גחלבון 6.5 גרם 65.2 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 10.8 גרםשומן רווי 1.9 גרם 19.4 גרםכולסטרול 118.4 מ״ג 1184.4 מ״גסידן 18.6 מ״ג 185.9 מ״גברזל 0.8 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 64.3 מ״ג 642.7 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 4.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 282 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן. מגררים את קליפת התפוז וסוחטים את המיץ.
- במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר 10 דקות במהירות מקסימלית.
- מוזגים פנימה את השמן בהקצפה איטית.
- מוסיפים לקערת המיקסר את מיץ התפוזים והגרד תוך כדי הקצפה איטית.
- מוסיפים את הקמח ומקציפים לאיחוד.
- מוזגים את הבלילה לתבנית ואופים 30 דקות, עד להשחמה והתייצבות, או עד שקיסם יוצא יבש.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן. מגררים את קליפת התפוז וסוחטים את המיץ.
- במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר 10 דקות במהירות מקסימלית.
- מוזגים פנימה את השמן בהקצפה איטית.
- מוסיפים לקערת המיקסר את מיץ התפוזים והגרד תוך כדי הקצפה איטית.
- מוסיפים את הקמח ומקציפים לאיחוד.
- מוזגים את הבלילה לתבנית ואופים 30 דקות, עד להשחמה והתייצבות, או עד שקיסם יוצא יבש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן