עוגת תפוזים רכה שמכינים בקערה אחת של קרין גורן

קרין גורן מלמדת להכין עוגת תפוזים רכה ואוורירית, כמו של הסבתות, הכי פשוטה להכנה והכי טעימה
קרין גורן מלמדת להכין עוגת תפוזים רכה ואוורירית, כמו של הסבתות, הכי פשוטה להכנה והכי טעימה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    23 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 282.4 קק״ל 2823.8 קק״ל
    פחמימות 22.7 גרם 226.6 גרם
    שומן 18.1 גרם 180.5 גרם
    נתרן 356.7 מ״ג 3567.0 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 65.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 19.4 גרם
    כולסטרול 118.4 מ״ג 1184.4 מ״ג
    סידן 18.6 מ״ג 185.9 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 64.3 מ״ג 642.7 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    23 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 282.4 קק״ל 2823.8 קק״ל
    פחמימות 22.7 גרם 226.6 גרם
    שומן 18.1 גרם 180.5 גרם
    נתרן 356.7 מ״ג 3567.0 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 65.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 19.4 גרם
    כולסטרול 118.4 מ״ג 1184.4 מ״ג
    סידן 18.6 מ״ג 185.9 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 64.3 מ״ג 642.7 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים עד 5 מצרכים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן. מגררים את קליפת התפוז וסוחטים את המיץ.
  2. במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר 10 דקות במהירות מקסימלית.
  3. מוזגים פנימה את השמן בהקצפה איטית.
  4. מוסיפים לקערת המיקסר את מיץ התפוזים והגרד תוך כדי הקצפה איטית.
  5. מוסיפים את הקמח ומקציפים לאיחוד.
  6. מוזגים את הבלילה לתבנית ואופים 30 דקות, עד להשחמה והתייצבות, או עד שקיסם יוצא יבש.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת תפוזים רכה שמכינים בקערה אחת של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות