עוגת תלישה של גביניות ריקוטה ושוקולד לבן

עוגת תלישה של גביניות ריקוטה ושוקולד לבן זו עוגה מיוחדת וטעימה מאוד שמורכבת מגביניות נפרדות, שמכינים בקלות על בסיס בצק שמרים-עלים מוכן
עוגת תלישה של גביניות ריקוטה ושוקולד לבן זו עוגה מיוחדת וטעימה מאוד שמורכבת מגביניות נפרדות, שמכינים בקלות על בסיס בצק שמרים-עלים מוכן
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    120 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1588.1 קק״ל 1588.1 קק״ל
    פחמימות 119.9 גרם 119.9 גרם
    שומן 76.2 גרם 76.2 גרם
    נתרן 556.0 מ״ג 556.0 מ״ג
    חלבון 34.6 גרם 34.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 42.4 גרם 42.4 גרם
    כולסטרול 549.6 מ״ג 549.6 מ״ג
    סידן 466.9 מ״ג 466.9 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 839.7 מ״ג 839.7 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    120 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1588.1 קק״ל 1588.1 קק״ל
    פחמימות 119.9 גרם 119.9 גרם
    שומן 76.2 גרם 76.2 גרם
    נתרן 556.0 מ״ג 556.0 מ״ג
    חלבון 34.6 גרם 34.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 42.4 גרם 42.4 גרם
    כולסטרול 549.6 מ״ג 549.6 מ״ג
    סידן 466.9 מ״ג 466.9 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 839.7 מ״ג 839.7 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור

גביניות מבצק קיפולים מיוחד – שבבית ייקח לכם יומיים להכין, והיום אפשר לקנות קפוא ומרודד בכל סופר -בצק שמרים-עלים. במקום לאפות גביניות נפרדות ובודדות, אני מצופפת אותם לעוגת ‘תלישה’ ששוברת את הקרח סביב השולחן. הערה: בסרטון מודגמת הכנה עם חצי מכמות הבצק והמלית. אני ממליצה להכין לפי הכמויות כאן (שמותאמות לשימוש בחבילת בצק שלמה).

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הברשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן. מפרידים ביצים.
  2. בקערה טורפים גבינה, אבקת סוכר וחלמונים לתערובת אחידה ללא גושים. קוצצים בסכין שוקולד לבן ומערבבים לתערובת הגבינה.
  3. חותכים את הבצק בסכין לריבועים ומניחים כף מלית גבינה במרכז כל ריבוע בצק.
  4. מקפלים כל 2 פינות נגדיות באופן מעט חופף לקבלת מעטפה ממולאת.
  5. מניחים בצפיפות על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בחלבון ואופים מיד (ללא התפחה) ב-180 מעלות 25-20 דקות, עד להשחמה.
  6. מוציאים מהתנור, מקשטים באבקת סוכר ומגישים כשהמאפה חמים. תולשים את הגביניות בידיים ואוכלים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת תלישה של גביניות ריקוטה ושוקולד לבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות