עוגת שמנת וקינמון

עוגת שמנת וקינמון זו עוגה בחושה טעימה ופשוטה להכנה, הכי ביתית שיש, שמכינים בתבניות אינגלישקייק עם תוספת אגוזי לוז או קוביות אפרסק
עוגת שמנת וקינמון זו עוגה בחושה טעימה ופשוטה להכנה, הכי ביתית שיש, שמכינים בתבניות אינגלישקייק עם תוספת אגוזי לוז או קוביות אפרסק
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • פחמימות
    160 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1079.5 קק״ל 3238.5 קק״ל
    פחמימות 159.5 גרם 478.6 גרם
    שומן 37.1 גרם 111.3 גרם
    נתרן 1030.0 מ״ג 3090.0 מ״ג
    חלבון 27.3 גרם 81.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.9 גרם 20.7 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 12.6 גרם
    כולסטרול 338.4 מ״ג 1015.2 מ״ג
    סידן 154.7 מ״ג 464.1 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 14.2 מ״ג
    אשלגן 520.4 מ״ג 1561.3 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 8.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • פחמימות
    160 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1079.5 קק״ל 3238.5 קק״ל
    פחמימות 159.5 גרם 478.6 גרם
    שומן 37.1 גרם 111.3 גרם
    נתרן 1030.0 מ״ג 3090.0 מ״ג
    חלבון 27.3 גרם 81.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.9 גרם 20.7 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 12.6 גרם
    כולסטרול 338.4 מ״ג 1015.2 מ״ג
    סידן 154.7 מ״ג 464.1 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 14.2 מ״ג
    אשלגן 520.4 מ״ג 1561.3 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 8.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה

מלית

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה גדולה טורפים שמנת מתוקה, שני סוגי סוכר ומלח, עד שהסוכר נמס בחלקו והתערובת מעט מסמיכה. בקערה נפרדת טורפים ביצים ומוסיפים לתערובת השמנת.
  3. מנפים יחד מעל הקערה קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
  4. יוצקים 1/3 מהבלילה ל-3 תבניות. מערבבים יחד סוכר וקינמון. מפזרים 1/2 מתערובת הקינמון מעל הבלילה בתבניות. מפזרים מעל מחצית מהאגוזים או מקוביות האפרסקים. חוזרים על הפעולה עם 1/3 נוסף של הבלילה, ויתרת מלית הקינמון. מכסים ב-1/3 האחרון של הבלילה.
  5. אופים כ-50 דקות, עד שקיסם יוצא יבש כמעט לגמרי והעוגות קפיציות למגע, שחומות וריחניות.
  6. מצננים ומקשטים באבקת סוכר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שמנת וקינמון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות