-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1018.2 קק״ל 2036.4 קק״לפחמימות 150.0 גרם 300.0 גרםשומן 28.4 גרם 56.8 גרםנתרן 2020.2 מ״ג 4040.4 מ״גחלבון 37.1 גרם 74.3 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 8.7 גרםשומן רווי 13.2 גרם 26.4 גרםכולסטרול 593.2 מ״ג 1186.4 מ״גסידן 134.4 מ״ג 268.9 מ״גברזל 7.9 מ״ג 15.8 מ״גאשלגן 670.8 מ״ג 1341.5 מ״גאבץ 4.0 מ״ג 8.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 55 דק׳
-
פחמימות150 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1018.2 קק״ל 2036.4 קק״לפחמימות 150.0 גרם 300.0 גרםשומן 28.4 גרם 56.8 גרםנתרן 2020.2 מ״ג 4040.4 מ״גחלבון 37.1 גרם 74.3 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 8.7 גרםשומן רווי 13.2 גרם 26.4 גרםכולסטרול 593.2 מ״ג 1186.4 מ״גסידן 134.4 מ״ג 268.9 מ״גברזל 7.9 מ״ג 15.8 מ״גאשלגן 670.8 מ״ג 1341.5 מ״גאבץ 4.0 מ״ג 8.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 1018 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
4 ביצים M
-
2 1/4כוסות או 350 גרם קמח תופח
-
100 גרם שוקולד מריר
-
1 חופן בייגלה
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית בתרסיס השמן. ממיסים במיקרוגל את השוקולד.
- במיקסר מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. מוסיפים את הסוכר והביצים ומקציפים עוד 10 שניות. מוסיפים את הקמח התופח ומקציפים עוד 10 שניות לתערובת חלקה.
- מעבירים 1/3 מהתערובת לקערה נפרדת, ומערבבים עם השוקולד.
- מעבירים כל אחת מהתערובות (הלבנה והשוקולדית) לשקיות זילוף נפרדת. גוזרים לשקיות את הקצה.
- מזלפים למילוי התבנית קודם את התערובת הלבנה ואז את השוקולדית, ומערבבים קלות בסכין או ידית של כף, למראה שיש.
- אופים 35 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש.
- מצננים, מחלצים ומקשטים לפי הטעם. אפשר ליצור למרבה הרגליים את הרגליים בעזרת חטיף בייגלה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית בתרסיס השמן. ממיסים במיקרוגל את השוקולד.
- במיקסר מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. מוסיפים את הסוכר והביצים ומקציפים עוד 10 שניות. מוסיפים את הקמח התופח ומקציפים עוד 10 שניות לתערובת חלקה.
- מעבירים 1/3 מהתערובת לקערה נפרדת, ומערבבים עם השוקולד.
- מעבירים כל אחת מהתערובות (הלבנה והשוקולדית) לשקיות זילוף נפרדת. גוזרים לשקיות את הקצה.
- מזלפים למילוי התבנית קודם את התערובת הלבנה ואז את השוקולדית, ומערבבים קלות בסכין או ידית של כף, למראה שיש.
- אופים 35 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש.
- מצננים, מחלצים ומקשטים לפי הטעם. אפשר ליצור למרבה הרגליים את הרגליים בעזרת חטיף בייגלה.
הערות
- לקישוט אפשר לטפטף על העוגה רוטב שוקולד חם ולקשט באגוזים קצוצים מסוכרים
הערות
- לקישוט אפשר לטפטף על העוגה רוטב שוקולד חם ולקשט באגוזים קצוצים מסוכרים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן