עוגת שיש במיקרוגל בציפוי שוקולד
קבלו המלצה על עוגת שיש במיקרוגל בציפוי שוקולד - עוגה סופר פשוטה וזריזה להכנה שמכינים בקלות בתבנית סיליקון במיקרוגל ביתי רגיל
קבלו המלצה על עוגת שיש במיקרוגל בציפוי שוקולד - עוגה סופר פשוטה וזריזה להכנה שמכינים בקלות בתבנית סיליקון במיקרוגל ביתי רגיל
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 4132.2 קק״ל 4132.2 קק״לפחמימות 370.3 גרם 370.3 גרםשומן 257.6 גרם 257.6 גרםנתרן 1523.3 מ״ג 1523.3 מ״גחלבון 75.3 גרם 75.3 גרםסיבים תזונתיים 19.8 גרם 19.8 גרםשומן רווי 41.6 גרם 41.6 גרםכולסטרול 773.7 מ״ג 773.7 מ״גסידן 520.7 מ״ג 520.7 מ״גברזל 16.4 מ״ג 16.4 מ״גאשלגן 1620.5 מ״ג 1620.5 מ״גאבץ 10.1 מ״ג 10.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות370 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 4132.2 קק״ל 4132.2 קק״לפחמימות 370.3 גרם 370.3 גרםשומן 257.6 גרם 257.6 גרםנתרן 1523.3 מ״ג 1523.3 מ״גחלבון 75.3 גרם 75.3 גרםסיבים תזונתיים 19.8 גרם 19.8 גרםשומן רווי 41.6 גרם 41.6 גרםכולסטרול 773.7 מ״ג 773.7 מ״גסידן 520.7 מ״ג 520.7 מ״גברזל 16.4 מ״ג 16.4 מ״גאשלגן 1620.5 מ״ג 1620.5 מ״גאבץ 10.1 מ״ג 10.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 4132 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית קוגלהוף 26
עוגה
-
1 כוס שמן קנולה
-
3 ביצים L
-
1 כוס חלב 3%
-
2 1/2 כוסות קמח לבן
-
2 כפיות אבקת אפייה
תערובת שיש
-
1 כף גדושה נוטלה
-
3 כפות אבקה להכנת שוקו
-
1 כף חלב 3%
רוטב שוקולד
-
1/2 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
120 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- מערבבים יחד את חומרי העוגה. בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי תערובת השיש. מוסיפים שליש מתערובת העוגה לתערובת השיש ומערבבים יחד.
- מניחים את התבנית על משטח עגול יציב (כדי להקל על ההעברה). משמנים את התבנית ומשטחים בה את התערובת הבהירה. מניחים מעל את התערובת החומה ומערבבים קלות בסכין.
- מעבירים למיקרוגל ואופים 15 דקות בעוצמת מקסימום (העוגה לא ממש תשחים אבל קיסם שינעץ בה ייצא יבש).
- מניחים את העוגה לצינון בטמפרטורת החדר ובינתיים מכינים רוטב שוקולד: מחממים שמנת, מוזגים על השוקולד ומערבבים לרוטב אחיד.
- הופכים את העוגה על כלי הגשה ומסירים את התבנית. מוזגים מעל את רוטב השוקולד ומגישים.
אופן הכנה
- מערבבים יחד את חומרי העוגה. בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי תערובת השיש. מוסיפים שליש מתערובת העוגה לתערובת השיש ומערבבים יחד.
- מניחים את התבנית על משטח עגול יציב (כדי להקל על ההעברה). משמנים את התבנית ומשטחים בה את התערובת הבהירה. מניחים מעל את התערובת החומה ומערבבים קלות בסכין.
- מעבירים למיקרוגל ואופים 15 דקות בעוצמת מקסימום (העוגה לא ממש תשחים אבל קיסם שינעץ בה ייצא יבש).
- מניחים את העוגה לצינון בטמפרטורת החדר ובינתיים מכינים רוטב שוקולד: מחממים שמנת, מוזגים על השוקולד ומערבבים לרוטב אחיד.
- הופכים את העוגה על כלי הגשה ומסירים את התבנית. מוזגים מעל את רוטב השוקולד ומגישים.
הערות
- משתמשים בתבנית סיליקון.
הערות
- משתמשים בתבנית סיליקון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן