עוגת שיש במיקרוגל בציפוי שוקולד

קבלו המלצה על עוגת שיש במיקרוגל בציפוי שוקולד - עוגה סופר פשוטה וזריזה להכנה שמכינים בקלות בתבנית סיליקון במיקרוגל ביתי רגיל
קבלו המלצה על עוגת שיש במיקרוגל בציפוי שוקולד - עוגה סופר פשוטה וזריזה להכנה שמכינים בקלות בתבנית סיליקון במיקרוגל ביתי רגיל
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    370 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4132.2 קק״ל 4132.2 קק״ל
    פחמימות 370.3 גרם 370.3 גרם
    שומן 257.6 גרם 257.6 גרם
    נתרן 1523.3 מ״ג 1523.3 מ״ג
    חלבון 75.3 גרם 75.3 גרם
    סיבים תזונתיים 19.8 גרם 19.8 גרם
    שומן רווי 41.6 גרם 41.6 גרם
    כולסטרול 773.7 מ״ג 773.7 מ״ג
    סידן 520.7 מ״ג 520.7 מ״ג
    ברזל 16.4 מ״ג 16.4 מ״ג
    אשלגן 1620.5 מ״ג 1620.5 מ״ג
    אבץ 10.1 מ״ג 10.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    370 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4132.2 קק״ל 4132.2 קק״ל
    פחמימות 370.3 גרם 370.3 גרם
    שומן 257.6 גרם 257.6 גרם
    נתרן 1523.3 מ״ג 1523.3 מ״ג
    חלבון 75.3 גרם 75.3 גרם
    סיבים תזונתיים 19.8 גרם 19.8 גרם
    שומן רווי 41.6 גרם 41.6 גרם
    כולסטרול 773.7 מ״ג 773.7 מ״ג
    סידן 520.7 מ״ג 520.7 מ״ג
    ברזל 16.4 מ״ג 16.4 מ״ג
    אשלגן 1620.5 מ״ג 1620.5 מ״ג
    אבץ 10.1 מ״ג 10.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים ב-5 דקות
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תבנית קוגלהוף 26

עוגה

תערובת שיש

רוטב שוקולד

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את חומרי העוגה. בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי תערובת השיש. מוסיפים שליש מתערובת העוגה לתערובת השיש ומערבבים יחד.
  2. מניחים את התבנית על משטח עגול יציב (כדי להקל על ההעברה). משמנים את התבנית ומשטחים בה את התערובת הבהירה. מניחים מעל את התערובת החומה ומערבבים קלות בסכין.
  3. מעבירים למיקרוגל ואופים 15 דקות בעוצמת מקסימום (העוגה לא ממש תשחים אבל קיסם שינעץ בה ייצא יבש).
  4. מניחים את העוגה לצינון בטמפרטורת החדר ובינתיים מכינים רוטב שוקולד: מחממים שמנת, מוזגים על השוקולד ומערבבים לרוטב אחיד.
  5. הופכים את העוגה על כלי הגשה ומסירים את התבנית. מוזגים מעל את רוטב השוקולד ומגישים.

הערות

  • משתמשים בתבנית סיליקון.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שיש במיקרוגל בציפוי שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות