עוגת שושנים במילוי ריקוטה וצימוקים

עוגת שושני שמרים במילוי ריקוטה וצימוקים. פשוטה להכנה ומתאימה לאירוח בשבועות. מתכון מעולה של שי-לי ליפא
עוגת שושני שמרים במילוי ריקוטה וצימוקים. פשוטה להכנה ומתאימה לאירוח בשבועות. מתכון מעולה של שי-לי ליפא
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    42 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 294.0 קק״ל 3527.8 קק״ל
    פחמימות 41.8 גרם 501.7 גרם
    שומן 10.4 גרם 124.6 גרם
    נתרן 323.4 מ״ג 3880.6 מ״ג
    חלבון 9.7 גרם 116.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 66.0 גרם
    כולסטרול 105.7 מ״ג 1268.6 מ״ג
    סידן 134.3 מ״ג 1611.2 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 7.9 מ״ג
    אשלגן 143.1 מ״ג 1717.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    42 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 294.0 קק״ל 3527.8 קק״ל
    פחמימות 41.8 גרם 501.7 גרם
    שומן 10.4 גרם 124.6 גרם
    נתרן 323.4 מ״ג 3880.6 מ״ג
    חלבון 9.7 גרם 116.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 66.0 גרם
    כולסטרול 105.7 מ״ג 1268.6 מ״ג
    סידן 134.3 מ״ג 1611.2 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 7.9 מ״ג
    אשלגן 143.1 מ״ג 1717.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


בצק

מלית

ציפוי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. ממיסים את החמאה. טורפים בקערית את הביצה והחלב. משמנים את התבנית בתרסיס השמן.
  2. בקערת מיקסר עם וו לישה לשים את כל רכיבי הבצק כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך, גמיש ומעט דביק. מעבירים את הבצק לקערה משומנת. משמנים את כיפת הבצק בתרסיס השמן, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כ-1-2 שעות, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. מקמחים קלות את משטח העבודה ומניחים עליו את הבצק. מרדדים לעלה בעובי 1/2 ס”מ.
  4. מערבבים בקערה את גבינת הריקוטה, הביצה, הסוכר, גרידת התפוז ותמצית הווניל עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. מורחים את עלה הבצק במלית, מפזרים את הצימוקים ומגלגלים לגליל. חותכים את הגליל ל-12 מקטעים בעובי 4 ס”מ.
  5. מניחים במרכז התבנית שושנה ומסדרים מסביבה בשני מעגלים את שאר השושנים במרחק של 3 ס”מ זו מזו. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
  6. מחממים את התנור ל-175 מעלות.
  7. מברישים את העוגה בביצה ואופים כ-35 דקות, עד שהעוגה זהובה מאוד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שושנים במילוי ריקוטה וצימוקים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות