עוגת שוקו-וניל עם מקופלת

עוגת שוקו-וניל עם מקופלת זו עוגה בחושה במראה שיש מהמם, עם ציפוי שוקולד וקישוט של מקופלת לבנה. מכינים בקלות, אפילו בלי להפעיל מיקסר
עוגת שוקו-וניל עם מקופלת זו עוגה בחושה במראה שיש מהמם, עם ציפוי שוקולד וקישוט של מקופלת לבנה. מכינים בקלות, אפילו בלי להפעיל מיקסר
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    302 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1621.3 קק״ל 3242.5 קק״ל
    פחמימות 301.8 גרם 603.5 גרם
    שומן 31.2 גרם 62.4 גרם
    נתרן 742.6 מ״ג 1485.2 מ״ג
    חלבון 31.4 גרם 62.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.4 גרם 16.8 גרם
    שומן רווי 13.5 גרם 27.1 גרם
    כולסטרול 382.6 מ״ג 765.3 מ״ג
    סידן 221.1 מ״ג 442.2 מ״ג
    ברזל 7.6 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 663.5 מ״ג 1327.0 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    302 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1621.3 קק״ל 3242.5 קק״ל
    פחמימות 301.8 גרם 603.5 גרם
    שומן 31.2 גרם 62.4 גרם
    נתרן 742.6 מ״ג 1485.2 מ״ג
    חלבון 31.4 גרם 62.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.4 גרם 16.8 גרם
    שומן רווי 13.5 גרם 27.1 גרם
    כולסטרול 382.6 מ״ג 765.3 מ״ג
    סידן 221.1 מ״ג 442.2 מ״ג
    ברזל 7.6 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 663.5 מ״ג 1327.0 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה

תוספת

ציפוי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה טורפים (לא מקציפים!) ביצים, סוכר, סוכר וניל ושמנת מתוקה.
  3. מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד לקבלת תערובת אחידה ונוזלית.
  4. מוזגים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. מפזרים מעל אבקת שוקו ומערבבים קלות בעזרת סכין ליצירת דוגמת שיש.
  6. אופים 40-45 דקות, עד שהעוגה ספוגית למגע וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.
  7. מכינים את הציפוי ומקשטים: מרתיחים את השמנת ומוזגים על השוקולד. מערבבים עד שהוא נמס. מערבבים פנימה ממרח שוקולד.
  8. דוקרים את העוגה במזלג ומוזגים את הציפוי על העוגה.
  9. מפוררים מעל את המקופלת לקישוט.

הערות

  • במקום 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות, אפשר להשתמש בתבנית אינגליש קייק רחבה אחת ממתכת.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקו-וניל עם מקופלת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות