עוגת שוקולד קוקוס בשכבות

קרין גורן מכינה עוגת שוקולד קוקוס טעימה המורכבת מעוגת שוקולד עסיסית בתחתית, שכבת מלית קוקוס וציפוי גנאש שוקולד מריר
קרין גורן מכינה עוגת שוקולד קוקוס טעימה המורכבת מעוגת שוקולד עסיסית בתחתית, שכבת מלית קוקוס וציפוי גנאש שוקולד מריר
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    20 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 449.7 קק״ל 5396.9 קק״ל
    פחמימות 20.0 גרם 239.4 גרם
    שומן 37.2 גרם 446.7 גרם
    נתרן 105.1 מ״ג 1260.6 מ״ג
    חלבון 7.2 גרם 86.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 66.7 גרם
    שומן רווי 19.4 גרם 233.3 גרם
    כולסטרול 80.4 מ״ג 964.4 מ״ג
    סידן 59.0 מ״ג 707.9 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 25.7 מ״ג
    אשלגן 638.0 מ״ג 7656.4 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 19.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    20 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 449.7 קק״ל 5396.9 קק״ל
    פחמימות 20.0 גרם 239.4 גרם
    שומן 37.2 גרם 446.7 גרם
    נתרן 105.1 מ״ג 1260.6 מ״ג
    חלבון 7.2 גרם 86.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 66.7 גרם
    שומן רווי 19.4 גרם 233.3 גרם
    כולסטרול 80.4 מ״ג 964.4 מ״ג
    סידן 59.0 מ״ג 707.9 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 25.7 מ״ג
    אשלגן 638.0 מ״ג 7656.4 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 19.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תחתית שוקולד

שכבת קוקוס

ציפוי שוקולד

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות במצב טורבו. משמנים את התבנית.
  2. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והקקאו. יוצרים גומה במרכז ומוסיפים את שאר מרכיבי תחתית השוקולד. מערבבים במטרפה כמה שפחות, רק עד שהחומרים היבשים נטמעים, והבלילה כמעט חלקה.
  3. משטחים את הבלילה בתבנית ואופים 45-40 דקות לעוגה קפיצית ויציבה למגע, או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. מצננים.
  4. מכינים את שכבת הקוקוס: בסיר בינוני על אש נמוכה מחממים להמסה את החלב, הסוכר והחמאה. מגבירים להבה ומרתיחים 10 שניות בלבד. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הקוקוס.
  5. משטחים את תערובת הקוקוס החמה על תחתית השוקולד ומיישרים בעזרת פלטה או גב של כף. מצננים ומעבירים להתייצבות של 30 דקות במקפיא.
  6. מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל את השמנת המתוקה והשוקולד וטורפים לרוטב אחיד. מצננים מעט. מוזגים את הרוטב על העוגה הקרה ומטים את התבנית עד שהעוגה מצופה בשכבה אחידה. מקפיאים 10 דקות להתייצבות הציפוי.
  7. פורסים בסכין טבולה במים רותחים (מנגבים בין חיתוך לחיתוך) ומגישים. שומרים במקרר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד קוקוס בשכבות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות