
עוגת שוקולד פאדג’ית במיוחד ללא גלוטן
עוגת שוקולד פאדג'ית במיוחד שהיא גם כשרה לפסח וגם טעימה בטירוף? אל תחפשו יותר - עדי קלינגהופר עם הקינוח המתוק האולטימטיבי לחג
עוגת שוקולד פאדג'ית במיוחד שהיא גם כשרה לפסח וגם טעימה בטירוף? אל תחפשו יותר - עדי קלינגהופר עם הקינוח המתוק האולטימטיבי לחג
- עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4531.0 קק״ל 4531.0 קק״לפחמימות 336.4 גרם 336.4 גרםשומן 328.3 גרם 328.3 גרםנתרן 1211.4 מ״ג 1211.4 מ״גחלבון 59.1 גרם 59.1 גרםסיבים תזונתיים 29.7 גרם 29.7 גרםשומן רווי 122.4 גרם 122.4 גרםכולסטרול 1250.4 מ״ג 1250.4 מ״גסידן 504.4 מ״ג 504.4 מ״גברזל 29.7 מ״ג 29.7 מ״גאשלגן 2723.0 מ״ג 2723.0 מ״גאבץ 13.4 מ״ג 13.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8 -
הכנה 20 דק׳כולל 9 שעות -
פחמימות336 גרם -
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4531.0 קק״ל 4531.0 קק״לפחמימות 336.4 גרם 336.4 גרםשומן 328.3 גרם 328.3 גרםנתרן 1211.4 מ״ג 1211.4 מ״גחלבון 59.1 גרם 59.1 גרםסיבים תזונתיים 29.7 גרם 29.7 גרםשומן רווי 122.4 גרם 122.4 גרםכולסטרול 1250.4 מ״ג 1250.4 מ״גסידן 504.4 מ״ג 504.4 מ״גברזל 29.7 מ״ג 29.7 מ״גאשלגן 2723.0 מ״ג 2723.0 מ״גאבץ 13.4 מ״ג 13.4 מ״גסגור

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 9 שעות | קלוריות 4531 | כמות מנות 1 |
|---|
מצרכים
מצרכים
עוגת שוקולד
-
160 גרם שוקולד מריר
-
140 מ"ל שמן קנולה
-
4 ביצים L
-
100 גרם קורנפלור
-
1 קורט מלח דק
גנאש שוקולד
-
200 גרם שוקולד מריר
-
200 מ"ל שמנת מתוקה 38%

אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית עגולה בקוטר 20 ס”מ.
- בקערה שמתאימה למיקרוגל שמים את השוקולד המריר ושמן קנולה וממיסים בפולסים במיקרוגל עד להמסה מלאה.
- בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים ביצים וסוכר עד קבלת קציפה תפוחה ובהירה. מוסיפים בזרם דק את תערובת השוקולד עם השמן וממשיכים להקציף.
- מנפים את הקורנפלור במסננת דקה ומוסיפים לבלילה עם המלח. מקפלים בעדינות בעזרת מרית.
- אופים את העוגה בתנור החם 40 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים מעט.
- מכינים גנאש: שמים בקערה שמתאימה למיקרוגל את השמנת והשוקולד לגנאש. מחממים בפולסים במיקרוגל עד להמסה מלאה.
- מכסים את פני העוגה בגנאש שוקולד ומעבירים לקירור ללילה.
צילום: בעז לביא
סטיילינג: קרן ברק
המתכון פורסם לראשונה במגזין Style ידיעות אחרונות
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית עגולה בקוטר 20 ס”מ.
- בקערה שמתאימה למיקרוגל שמים את השוקולד המריר ושמן קנולה וממיסים בפולסים במיקרוגל עד להמסה מלאה.
- בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים ביצים וסוכר עד קבלת קציפה תפוחה ובהירה. מוסיפים בזרם דק את תערובת השוקולד עם השמן וממשיכים להקציף.
- מנפים את הקורנפלור במסננת דקה ומוסיפים לבלילה עם המלח. מקפלים בעדינות בעזרת מרית.
- אופים את העוגה בתנור החם 40 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים מעט.
- מכינים גנאש: שמים בקערה שמתאימה למיקרוגל את השמנת והשוקולד לגנאש. מחממים בפולסים במיקרוגל עד להמסה מלאה.
- מכסים את פני העוגה בגנאש שוקולד ומעבירים לקירור ללילה.
צילום: בעז לביא
סטיילינג: קרן ברק
המתכון פורסם לראשונה במגזין Style ידיעות אחרונות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן

