עוגת שוקולד עסיסית בטירוף (וזולה)
תראו כמה יתרונות יש לעוגת שוקולד עסיסית בטירוף (וזולה): ההכנה מהירה, החומרים לא יקרים, והיא אפילו פרווה ומאוד מאוד טעימה. שווה לנסות
תראו כמה יתרונות יש לעוגת שוקולד עסיסית בטירוף (וזולה): ההכנה מהירה, החומרים לא יקרים, והיא אפילו פרווה ומאוד מאוד טעימה. שווה לנסות
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1965.4 קק״ל 5896.3 קק״לפחמימות 218.4 גרם 655.1 גרםשומן 109.8 גרם 329.5 גרםנתרן 535.0 מ״ג 1605.0 מ״גחלבון 29.9 גרם 89.8 גרםסיבים תזונתיים 11.8 גרם 35.3 גרםשומן רווי 19.3 גרם 57.8 גרםכולסטרול 257.9 מ״ג 773.8 מ״גסידן 348.1 מ״ג 1044.3 מ״גברזל 8.5 מ״ג 25.5 מ״גאשלגן 830.0 מ״ג 2490.0 מ״גאבץ 4.0 מ״ג 11.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
פחמימות218 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1965.4 קק״ל 5896.3 קק״לפחמימות 218.4 גרם 655.1 גרםשומן 109.8 גרם 329.5 גרםנתרן 535.0 מ״ג 1605.0 מ״גחלבון 29.9 גרם 89.8 גרםסיבים תזונתיים 11.8 גרם 35.3 גרםשומן רווי 19.3 גרם 57.8 גרםכולסטרול 257.9 מ״ג 773.8 מ״גסידן 348.1 מ״ג 1044.3 מ״גברזל 8.5 מ״ג 25.5 מ״גאשלגן 830.0 מ״ג 2490.0 מ״גאבץ 4.0 מ״ג 11.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 1965 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
2 1/2 כוסות קמח לבן
-
2/3 כוס אבקת קקאו
-
1/3 כוס אבקה להכנת שוקו
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
3 ביצים L
-
1 כוס שמן קנולה
-
2 כוסות מים
-
2 שקיות סוכר וניל
ציפוי
-
1 כוס נוטלה
-
1/4 כוס מים רותחים
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-170 מעלות.
- בקערה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, שוקולית, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה.
- בקנקן טורפים ביצים עם שמן, מים, סוכר וניל ותמצית וניל. מוזגים לקערה עם הקמח וטורפים לתערובת חלקה. מוזגים ל-3 תבניות משומנות בתרסיס שמן ואופים כ-45 דקות עד שהעוגות ספוגיות למגע וקיסם יוצא עם פירורים לחים.
- מכינים את הציפוי, מצפים ומקשטים: מערבבים כמה כפות ממרח שוקולד עם מים רותחים (לגרסה חלבית אפשר להשתמש בשמנת מתוקה מחוממת במיקרוגל), עד למרקם של רוטב סמיך. מוזגים על העוגות ומניחים לו להיספג בחלקו. מפזרים מעל קישוטים אם רוצים.
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-170 מעלות.
- בקערה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, שוקולית, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה.
- בקנקן טורפים ביצים עם שמן, מים, סוכר וניל ותמצית וניל. מוזגים לקערה עם הקמח וטורפים לתערובת חלקה. מוזגים ל-3 תבניות משומנות בתרסיס שמן ואופים כ-45 דקות עד שהעוגות ספוגיות למגע וקיסם יוצא עם פירורים לחים.
- מכינים את הציפוי, מצפים ומקשטים: מערבבים כמה כפות ממרח שוקולד עם מים רותחים (לגרסה חלבית אפשר להשתמש בשמנת מתוקה מחוממת במיקרוגל), עד למרקם של רוטב סמיך. מוזגים על העוגות ומניחים לו להיספג בחלקו. מפזרים מעל קישוטים אם רוצים.
הערות
- הכמויות מספיקות ל-3 תבניות אינגלישקייק.
הערות
- הכמויות מספיקות ל-3 תבניות אינגלישקייק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן