עוגת שוקולד עם הר של פיצוחים בקרמל

עוגת שוקולד עם הר של פיצוחים בקרמל זו עוגת שוקולד ואייריש קרים עשירה, דחוסה, לחה, מפנקת וסופר מושחתת עם ערימת עגוזים מקורמלים
עוגת שוקולד עם הר של פיצוחים בקרמל זו עוגת שוקולד ואייריש קרים עשירה, דחוסה, לחה, מפנקת וסופר מושחתת עם ערימת עגוזים מקורמלים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 9 שעות
  • פחמימות
    467 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7518.5 קק״ל 7518.5 קק״ל
    פחמימות 467.1 גרם 467.1 גרם
    שומן 581.7 גרם 581.7 גרם
    נתרן 1039.9 מ״ג 1039.9 מ״ג
    חלבון 129.6 גרם 129.6 גרם
    סיבים תזונתיים 58.8 גרם 58.8 גרם
    שומן רווי 242.0 גרם 242.0 גרם
    כולסטרול 2205.7 מ״ג 2205.7 מ״ג
    סידן 817.9 מ״ג 817.9 מ״ג
    ברזל 46.7 מ״ג 46.7 מ״ג
    אשלגן 4929.5 מ״ג 4929.5 מ״ג
    אבץ 28.8 מ״ג 28.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 9 שעות
  • פחמימות
    467 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7518.5 קק״ל 7518.5 קק״ל
    פחמימות 467.1 גרם 467.1 גרם
    שומן 581.7 גרם 581.7 גרם
    נתרן 1039.9 מ״ג 1039.9 מ״ג
    חלבון 129.6 גרם 129.6 גרם
    סיבים תזונתיים 58.8 גרם 58.8 גרם
    שומן רווי 242.0 גרם 242.0 גרם
    כולסטרול 2205.7 מ״ג 2205.7 מ״ג
    סידן 817.9 מ״ג 817.9 מ״ג
    ברזל 46.7 מ״ג 46.7 מ״ג
    אשלגן 4929.5 מ״ג 4929.5 מ״ג
    אבץ 28.8 מ״ג 28.8 מ״ג
    סגור

עוגת שוקולד ואייריש קרים עשירה-דחוסה-לחה, עם הר של פיצוחים מקורמלים. היא כמעט טעימה מדי, אם יש כזה דבר…

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


עוגת שוקולד

פיצוחים בקרמל

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את עוגת השוקולד ואופים: מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס. מערבבים פנימה אייריש קרים.
  3. במיקסר מקציפים ביצים וסוכר במהירות גבוהה למשך 10 דקות שהתערובת בהירה, אוורירית ומאוד סמיכה.
  4. בעזרת מרית מקפלים את תערובת השוקולד החמימה לביצים המוקצפות, עד לקבלת בלילה דלילה ואחידה. מנפים מעל קמח וקקאו ומקפלים לתערובת אחידה.
  5. מוזגים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים שעה, עד שהעוגה מתחילה להיסדק 3-2 סדקים עמוקים והיא יציבה וספוגית למגע. בינתיים מכינים את תערובת הפיצוחים.
  6. מכינים את תערובת הפיצוחים: בסיר על אש בינונית מחממים חמאה, סוכר חום ודבש תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס לגמרי. מוסיפים שמנת מתוקה, מרתיחים 5 דקות עד שהתערובת הופכת לרוטב טופי סמיך ומסירים מהאש.
  7. מוסיפים את כל סוגי האגוזים ומערבבים היטב. מצננים מעט.
  8. מרכיבים ומשלימים את אפיית העוגה: מוציאים את העוגה מהתנור ומפזרים עליה בעדינות את האגוזים. מחזירים לתנור לסיום אפייה 5 דקות נוספות (עדיין ב-160 מעלות). מצננים לטמפרטורת החדר.
  9. מקררים את העוגה כדי לפרוס אותה בקלות, פורסים ומגישים: מעבירים למקרר למשך הלילה, לפני שפורסים בסכין טבולה במים רותחים (מנגבים בין חיתוך לחיתוך) ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד עם הר של פיצוחים בקרמל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות