עוגת שוקולד לייט

בא לכם על עוגת שוקולד, אבל לא כבדה במיוחד? קבלו עוגת שוקולד לייט - עוגה קלה, טעימה ופשוטה להכנה, שאפשר לאכול בלי יותר מדי רגשות אשם
בא לכם על עוגת שוקולד, אבל לא כבדה במיוחד? קבלו עוגת שוקולד לייט - עוגה קלה, טעימה ופשוטה להכנה, שאפשר לאכול בלי יותר מדי רגשות אשם
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    11 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 147.6 קק״ל 1475.6 קק״ל
    פחמימות 11.4 גרם 113.7 גרם
    שומן 3.9 גרם 38.6 גרם
    נתרן 164.6 מ״ג 1646.1 מ״ג
    חלבון 5.4 גרם 54.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 21.7 גרם
    כולסטרול 41.4 מ״ג 414.1 מ״ג
    סידן 19.1 מ״ג 190.5 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 13.7 מ״ג
    אשלגן 169.2 מ״ג 1692.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    11 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 147.6 קק״ל 1475.6 קק״ל
    פחמימות 11.4 גרם 113.7 גרם
    שומן 3.9 גרם 38.6 גרם
    נתרן 164.6 מ״ג 1646.1 מ״ג
    חלבון 5.4 גרם 54.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 21.7 גרם
    כולסטרול 41.4 מ״ג 414.1 מ״ג
    סידן 19.1 מ״ג 190.5 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 13.7 מ״ג
    אשלגן 169.2 מ״ג 1692.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים ללא לקטוז
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. מערבבים בקערה אבקת שקדים וקמח.
  3. בסיר קטן ממיסים את השוקולד, הקקאו, 3/4 כוס מהסוכר והמים. מסירים מהאש וטורפים פנימה את החלמונים והרום. מערבבים פנימה את תערובת השקדים.
  4. במיקסר מקציפים את החלבונים עם מלח לקצף רך. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר (1/4 כוס), ומקציפים לקצף יציב וגמיש.
  5. טורפים רבע מהקצף לתערובת השוקולד. מקפלים פנימה את יתרת הקצף.
  6. משטחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-20-25 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים.
  7. מצננים (העוגה צונחת ונסדקת מעט, כמו סופלה). בזהירות, מבלי לשבור את שולי העוגה, מעבירים סכין מסביב לעוגה ומשחררים אותה מהתבנית. מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

הערות

  • אפשר להשתמש בהכנת העוגה בתבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד לייט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות