עוגת שוקולד ללא קמח ב-5 מרכיבים
יש בה רק 5 מרכיבים, אך מדובר בתענוג מושחת במיוחד - עוגת שוקולד ללא קמח במרקם פאדג'י מפנק. קרין גורן עם מתכון לעוגה הכי שוקולדית
יש בה רק 5 מרכיבים, אך מדובר בתענוג מושחת במיוחד - עוגת שוקולד ללא קמח במרקם פאדג'י מפנק. קרין גורן עם מתכון לעוגה הכי שוקולדית
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 415.4 קק״ל 3323.5 קק״לפחמימות 25.2 גרם 201.7 גרםשומן 28.9 גרם 231.2 גרםנתרן 69.6 מ״ג 556.5 מ״גחלבון 8.5 גרם 67.9 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 24.0 גרםשומן רווי 17.1 גרם 136.8 גרםכולסטרול 231.4 מ״ג 1851.3 מ״גסידן 53.9 מ״ג 431.6 מ״גברזל 3.4 מ״ג 27.2 מ״גאשלגן 298.9 מ״ג 2391.4 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 12.4 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 25 דק׳כולל 5 שעות
-
פחמימות25 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 415.4 קק״ל 3323.5 קק״לפחמימות 25.2 גרם 201.7 גרםשומן 28.9 גרם 231.2 גרםנתרן 69.6 מ״ג 556.5 מ״גחלבון 8.5 גרם 67.9 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 24.0 גרםשומן רווי 17.1 גרם 136.8 גרםכולסטרול 231.4 מ״ג 1851.3 מ״גסידן 53.9 מ״ג 431.6 מ״גברזל 3.4 מ״ג 27.2 מ״גאשלגן 298.9 מ״ג 2391.4 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 12.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 415 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם שוקולד מריר
-
150 גרם חמאה
-
6 ביצים L
-
3 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-150 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה (לא משנה איזה גודל) וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק.
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים והסוכר במשך 10 דקות במהירות גבוהה, עד לקבלת קצף סמיך ובהיר.
- מאחדים בעדינות את קצף הביצים ואת תערובת השוקולד, משטחים בתבנית ואופים 50-45 דקות, עד שפני העוגה מתחילים להיסדק, והיא בקושי יציבה.
- מצננים ומעבירים למקרר ל-4 שעות, להתייצבות.
- מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-150 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה (לא משנה איזה גודל) וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק.
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים והסוכר במשך 10 דקות במהירות גבוהה, עד לקבלת קצף סמיך ובהיר.
- מאחדים בעדינות את קצף הביצים ואת תערובת השוקולד, משטחים בתבנית ואופים 50-45 דקות, עד שפני העוגה מתחילים להיסדק, והיא בקושי יציבה.
- מצננים ומעבירים למקרר ל-4 שעות, להתייצבות.
- מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
הערות
- אחרי האפייה העוגה לא תיראה מוכנה לגמרי, וזה בסדר
- לפיזור יפה של אבקת הסוכר אפשר להשתמש בשבלונה מוכנה, למשל מפית נייר מחוררת, או נייר אפייה גזור
הערות
- אחרי האפייה העוגה לא תיראה מוכנה לגמרי, וזה בסדר
- לפיזור יפה של אבקת הסוכר אפשר להשתמש בשבלונה מוכנה, למשל מפית נייר מחוררת, או נייר אפייה גזור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
במה אפשר להחליף את החמאה כדי שהעוגה תהיה פרווה?