עוגת שוקולד ללא קמח ב-5 מרכיבים

יש בה רק 5 מרכיבים, אך מדובר בתענוג מושחת במיוחד - עוגת שוקולד ללא קמח במרקם פאדג'י מפנק. קרין גורן עם מתכון לעוגה הכי שוקולדית
יש בה רק 5 מרכיבים, אך מדובר בתענוג מושחת במיוחד - עוגת שוקולד ללא קמח במרקם פאדג'י מפנק. קרין גורן עם מתכון לעוגה הכי שוקולדית
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 5 שעות
  • פחמימות
    25 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 415.4 קק״ל 3323.5 קק״ל
    פחמימות 25.2 גרם 201.7 גרם
    שומן 28.9 גרם 231.2 גרם
    נתרן 69.6 מ״ג 556.5 מ״ג
    חלבון 8.5 גרם 67.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 24.0 גרם
    שומן רווי 17.1 גרם 136.8 גרם
    כולסטרול 231.4 מ״ג 1851.3 מ״ג
    סידן 53.9 מ״ג 431.6 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 27.2 מ״ג
    אשלגן 298.9 מ״ג 2391.4 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 12.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 5 שעות
  • פחמימות
    25 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 415.4 קק״ל 3323.5 קק״ל
    פחמימות 25.2 גרם 201.7 גרם
    שומן 28.9 גרם 231.2 גרם
    נתרן 69.6 מ״ג 556.5 מ״ג
    חלבון 8.5 גרם 67.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 24.0 גרם
    שומן רווי 17.1 גרם 136.8 גרם
    כולסטרול 231.4 מ״ג 1851.3 מ״ג
    סידן 53.9 מ״ג 431.6 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 27.2 מ״ג
    אשלגן 298.9 מ״ג 2391.4 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 12.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-150 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה (לא משנה איזה גודל) וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
  2. ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק.
  3. במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים והסוכר במשך 10 דקות במהירות גבוהה, עד לקבלת קצף סמיך ובהיר.
  4. מאחדים בעדינות את קצף הביצים ואת תערובת השוקולד, משטחים בתבנית ואופים 50-45 דקות, עד שפני העוגה מתחילים להיסדק, והיא בקושי יציבה.
  5. מצננים ומעבירים למקרר ל-4 שעות, להתייצבות.
  6. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

הערות

  • אחרי האפייה העוגה לא תיראה מוכנה לגמרי, וזה בסדר
  • לפיזור יפה של אבקת הסוכר אפשר להשתמש בשבלונה מוכנה, למשל מפית נייר מחוררת, או נייר אפייה גזור

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד ללא קמח ב-5 מרכיבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

    Neta Huja

    במה אפשר להחליף את החמאה כדי שהעוגה תהיה פרווה?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות