עוגת שוקולד חמה עם קורנפלור
עוגת שוקולד חמה עם קורנפלור זו גרסה נטולת קמח וטעימה במיוחד של עוגת שוקולד חמה שכולם כל כך אוהבים. מתאימה גם בתור קינוח כשר לפסח
עוגת שוקולד חמה עם קורנפלור זו גרסה נטולת קמח וטעימה במיוחד של עוגת שוקולד חמה שכולם כל כך אוהבים. מתאימה גם בתור קינוח כשר לפסח
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 448.5 קק״ל 3587.9 קק״לפחמימות 33.2 גרם 265.5 גרםשומן 32.0 גרם 256.3 גרםנתרן 60.7 מ״ג 485.4 מ״גחלבון 7.7 גרם 61.4 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 27.6 גרםשומן רווי 19.2 גרם 153.9 גרםכולסטרול 213.0 מ״ג 1704.0 מ״גסידן 50.6 מ״ג 404.9 מ״גברזל 3.2 מ״ג 25.9 מ״גאשלגן 289.7 מ״ג 2317.9 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 11.7 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות33 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 448.5 קק״ל 3587.9 קק״לפחמימות 33.2 גרם 265.5 גרםשומן 32.0 גרם 256.3 גרםנתרן 60.7 מ״ג 485.4 מ״גחלבון 7.7 גרם 61.4 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 27.6 גרםשומן רווי 19.2 גרם 153.9 גרםכולסטרול 213.0 מ״ג 1704.0 מ״גסידן 50.6 מ״ג 404.9 מ״גברזל 3.2 מ״ג 25.9 מ״גאשלגן 289.7 מ״ג 2317.9 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 11.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 449 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
250 גרם שוקולד מריר
-
200 גרם חמאה
-
1/4 כוס אבקת קקאו
-
5 ביצים L
-
2/3 כוס קורנפלור
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל.
- בקערה נפרדת מערבבים (לא מקציפים) ביצים וסוכר.
- מוסיפים לתערובת הביצים את תערובת השוקולד וטורפים היטב. מנפים קקאו וקורנפלור (למניעת גושים) ומוסיפים לתערובת. טורפים לתערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתבניות חד פעמיות משומנות ואופים 12-15 דקות, עד שהעוגות תפוחות ויציבות אבל עדיין רכות. מוציאים מהתנור. אם מגישים בכלים אישיים מצננים דקה או שתיים לפני שמשחררים מהתבניות. מגישים חם.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל.
- בקערה נפרדת מערבבים (לא מקציפים) ביצים וסוכר.
- מוסיפים לתערובת הביצים את תערובת השוקולד וטורפים היטב. מנפים קקאו וקורנפלור (למניעת גושים) ומוסיפים לתערובת. טורפים לתערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתבניות חד פעמיות משומנות ואופים 12-15 דקות, עד שהעוגות תפוחות ויציבות אבל עדיין רכות. מוציאים מהתנור. אם מגישים בכלים אישיים מצננים דקה או שתיים לפני שמשחררים מהתבניות. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן