עוגת שוקולד חמה עם הפתעת פררו רושה
עוגת שוקולד חמה עם הפתעת פררו רושה זו עוגה זריזה ופשוטה להכנה שמכינים מתערובת מוכנה ומגישים עם רוטב שוקולד חם. ההפתעה מסתתרת בפנים
עוגת שוקולד חמה עם הפתעת פררו רושה זו עוגה זריזה ופשוטה להכנה שמכינים מתערובת מוכנה ומגישים עם רוטב שוקולד חם. ההפתעה מסתתרת בפנים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 195.1 קק״ל 780.5 קק״לפחמימות 23.9 גרם 95.5 גרםשומן 10.1 גרם 40.6 גרםנתרן 14.3 מ״ג 57.0 מ״גחלבון 2.4 גרם 9.6 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.1 גרםשומן רווי 6.6 גרם 26.2 גרםכולסטרול 3.1 מ״ג 12.5 מ״גסידן 41.9 מ״ג 167.6 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 191.8 מ״ג 767.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות24 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 195.1 קק״ל 780.5 קק״לפחמימות 23.9 גרם 95.5 גרםשומן 10.1 גרם 40.6 גרםנתרן 14.3 מ״ג 57.0 מ״גחלבון 2.4 גרם 9.6 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.1 גרםשומן רווי 6.6 גרם 26.2 גרםכולסטרול 3.1 מ״ג 12.5 מ״גסידן 41.9 מ״ג 167.6 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 191.8 מ״ג 767.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 195 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
1 חבילה תערובת מוכנה לעוגת שוקולד
-
4 פררו רושה בינוניים
הגשה
-
1/2 כוס שמנת מתוקה 38%
-
100 גרם שוקולד מריר
-
50 גרם שוקולד לבן
אופן הכנה
- מכינים את העוגה במילוי פררו רושה: מחממים תנור ל-180מעלות.
- מכינים את העוגה לפי ההוראות על האריזה.
- מזלפים לכלי אפייה אישיים (מנייר או אלומיניום) משומנים בתרסיס שמן.
- מחביאים בכל עוגה ממתק פררו רושה. אופים כ-10-12 דקות, עד שהשוליים מתייצבים.
- מגישים מיד.
- מכינים רוטב, מקשטים ומגישים: בסיר קטן מחממים לסף רתיחה שמנת מתוקה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס.
- מוזגים לצלחת, מקשטים בנקודות שוקולד לבן ובעזרת קיסם מערבלים קלות ליצירת קישוטים.
- שמים במרכז הצלחת את העוגה ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את העוגה במילוי פררו רושה: מחממים תנור ל-180מעלות.
- מכינים את העוגה לפי ההוראות על האריזה.
- מזלפים לכלי אפייה אישיים (מנייר או אלומיניום) משומנים בתרסיס שמן.
- מחביאים בכל עוגה ממתק פררו רושה. אופים כ-10-12 דקות, עד שהשוליים מתייצבים.
- מגישים מיד.
- מכינים רוטב, מקשטים ומגישים: בסיר קטן מחממים לסף רתיחה שמנת מתוקה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס.
- מוזגים לצלחת, מקשטים בנקודות שוקולד לבן ובעזרת קיסם מערבלים קלות ליצירת קישוטים.
- שמים במרכז הצלחת את העוגה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן