-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 730.6 קק״ל 1461.2 קק״לפחמימות 68.9 גרם 137.8 גרםשומן 45.7 גרם 91.3 גרםנתרן 299.7 מ״ג 599.4 מ״גחלבון 12.4 גרם 24.9 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 5.7 גרםשומן רווי 14.4 גרם 28.8 גרםכולסטרול 156.2 מ״ג 312.4 מ״גסידן 234.1 מ״ג 468.3 מ״גברזל 4.0 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 412.8 מ״ג 825.7 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 3.6 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
פחמימות69 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 730.6 קק״ל 1461.2 קק״לפחמימות 68.9 גרם 137.8 גרםשומן 45.7 גרם 91.3 גרםנתרן 299.7 מ״ג 599.4 מ״גחלבון 12.4 גרם 24.9 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 5.7 גרםשומן רווי 14.4 גרם 28.8 גרםכולסטרול 156.2 מ״ג 312.4 מ״גסידן 234.1 מ״ג 468.3 מ״גברזל 4.0 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 412.8 מ״ג 825.7 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 3.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 731 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ביצה M
-
2 כפות שמן קנולה
-
1/2 כוס נוטלה
-
1/4כוס או 35 גרם קמח תופח
-
4 קוביות שוקולד חלב קטנות
אופן הכנה
- משמנים קלות את הכוסות עם תרסיס השמן. שוברים את השוקולד לקוביות.
- בקערה טורפים את הביצה, השמן וממרח השוקולד-אגוזים.
- מוסיפים פנימה את הקמח התופח וטורפים לאיחוד.
- מחלקים את הבלילה בין 2 הכוסות. התערובת אמורה להגיע לאמצע הכוס בערך. מטביעים 2 קוביות שוקולד בכל כוס.
- מחממים דקה וחצי במיקרוגל, לתפיחה והתייצבות. מגישים.
אופן הכנה
- משמנים קלות את הכוסות עם תרסיס השמן. שוברים את השוקולד לקוביות.
- בקערה טורפים את הביצה, השמן וממרח השוקולד-אגוזים.
- מוסיפים פנימה את הקמח התופח וטורפים לאיחוד.
- מחלקים את הבלילה בין 2 הכוסות. התערובת אמורה להגיע לאמצע הכוס בערך. מטביעים 2 קוביות שוקולד בכל כוס.
- מחממים דקה וחצי במיקרוגל, לתפיחה והתייצבות. מגישים.
הערות
- מכינים את הקינוח בספלי קפה לא ענקיים (250- 300 מ"ל) שמתאימים למיקרוגל
- מומלץ להגיש עם כדור גלידה מעל או מרשמלו
הערות
- מכינים את הקינוח בספלי קפה לא ענקיים (250- 300 מ"ל) שמתאימים למיקרוגל
- מומלץ להגיש עם כדור גלידה מעל או מרשמלו
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן