עוגת שוקולד חמה במילוי ממרח לוטוס קרמלי
הקינוח השוקולדי המושחת והאהוב מקבל טוויסט מקורי - עוגת שוקולד חמה במילוי ממרח לוטוס עשיר שנשפך החוצה כבר בביס הראשון. לא תוכלו לעמוד בפניו
הקינוח השוקולדי המושחת והאהוב מקבל טוויסט מקורי - עוגת שוקולד חמה במילוי ממרח לוטוס עשיר שנשפך החוצה כבר בביס הראשון. לא תוכלו לעמוד בפניו
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 578.9 קק״ל 2894.3 קק״לפחמימות 47.1 גרם 235.6 גרםשומן 39.7 גרם 198.5 גרםנתרן 91.0 מ״ג 454.8 מ״גחלבון 9.9 גרם 49.6 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 28.6 גרםשומן רווי 20.4 גרם 102.0 גרםכולסטרול 227.8 מ״ג 1138.9 מ״גסידן 66.0 מ״ג 330.0 מ״גברזל 4.5 מ״ג 22.4 מ״גאשלגן 413.9 מ״ג 2069.5 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 10.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות47 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 578.9 קק״ל 2894.3 קק״לפחמימות 47.1 גרם 235.6 גרםשומן 39.7 גרם 198.5 גרםנתרן 91.0 מ״ג 454.8 מ״גחלבון 9.9 גרם 49.6 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 28.6 גרםשומן רווי 20.4 גרם 102.0 גרםכולסטרול 227.8 מ״ג 1138.9 מ״גסידן 66.0 מ״ג 330.0 מ״גברזל 4.5 מ״ג 22.4 מ״גאשלגן 413.9 מ״ג 2069.5 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 10.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 579 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם חמאה
-
2 ביצים L
-
2 חלמונים L
-
1/3כוס או 45 גרם קמח לבן
-
6 כפיות ממרח לוטוס
הגשה
-
4 כפות אבקת קקאו
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות ומשמנים תבניות שקעים חד פעמיות מאלומיניום.
- חותכים את החמאה והשוקולד המריר לקוביות. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או באמבט מים חמים (באן מארי) ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים 5 דקות.
- בינתיים טורפים ביצים וחלמונים בקערה גדולה. מוסיפים סוכר ומערבבים.
- מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת חלקה.
- יוצקים לתבנית שקעים עד שני שליש מגובהם. מוסיפים כפית גדושה של ממרח במרכז כל תערובת, ויוצקים את שאר תערובת השוקולד.
- מניחים את תבנית השקעים על תבנית תנור כדי שיהיה יותר קל לחלץ מהתנור.
- אופים 18-17 דקות, עד שהפונדנטים תפוחים ומבוקעים (בפנים הפונדנט נשאר נוזלי). ממתינים דקה-שתיים.
- גוזרים את צידי התבניות החד פעמיות ומחלצים בזהירות את הפונדנטים. מניחים כל פונדנט על צלחת ומפזרים אבקת קקאו.
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות ומשמנים תבניות שקעים חד פעמיות מאלומיניום.
- חותכים את החמאה והשוקולד המריר לקוביות. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או באמבט מים חמים (באן מארי) ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים 5 דקות.
- בינתיים טורפים ביצים וחלמונים בקערה גדולה. מוסיפים סוכר ומערבבים.
- מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת חלקה.
- יוצקים לתבנית שקעים עד שני שליש מגובהם. מוסיפים כפית גדושה של ממרח במרכז כל תערובת, ויוצקים את שאר תערובת השוקולד.
- מניחים את תבנית השקעים על תבנית תנור כדי שיהיה יותר קל לחלץ מהתנור.
- אופים 18-17 דקות, עד שהפונדנטים תפוחים ומבוקעים (בפנים הפונדנט נשאר נוזלי). ממתינים דקה-שתיים.
- גוזרים את צידי התבניות החד פעמיות ומחלצים בזהירות את הפונדנטים. מניחים כל פונדנט על צלחת ומפזרים אבקת קקאו.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן