עוגת שוקולד חמה במילוי ממרח לוטוס קרמלי

הקינוח השוקולדי המושחת והאהוב מקבל טוויסט מקורי - עוגת שוקולד חמה במילוי ממרח לוטוס עשיר שנשפך החוצה כבר בביס הראשון. לא תוכלו לעמוד בפניו
הקינוח השוקולדי המושחת והאהוב מקבל טוויסט מקורי - עוגת שוקולד חמה במילוי ממרח לוטוס עשיר שנשפך החוצה כבר בביס הראשון. לא תוכלו לעמוד בפניו
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    47 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 578.9 קק״ל 2894.3 קק״ל
    פחמימות 47.1 גרם 235.6 גרם
    שומן 39.7 גרם 198.5 גרם
    נתרן 91.0 מ״ג 454.8 מ״ג
    חלבון 9.9 גרם 49.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 28.6 גרם
    שומן רווי 20.4 גרם 102.0 גרם
    כולסטרול 227.8 מ״ג 1138.9 מ״ג
    סידן 66.0 מ״ג 330.0 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 22.4 מ״ג
    אשלגן 413.9 מ״ג 2069.5 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    47 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 578.9 קק״ל 2894.3 קק״ל
    פחמימות 47.1 גרם 235.6 גרם
    שומן 39.7 גרם 198.5 גרם
    נתרן 91.0 מ״ג 454.8 מ״ג
    חלבון 9.9 גרם 49.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 28.6 גרם
    שומן רווי 20.4 גרם 102.0 גרם
    כולסטרול 227.8 מ״ג 1138.9 מ״ג
    סידן 66.0 מ״ג 330.0 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 22.4 מ״ג
    אשלגן 413.9 מ״ג 2069.5 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות ומשמנים תבניות שקעים חד פעמיות מאלומיניום.
  2. חותכים את החמאה והשוקולד המריר לקוביות. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או באמבט מים חמים (באן מארי) ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים 5 דקות.
  3. בינתיים טורפים ביצים וחלמונים בקערה גדולה. מוסיפים סוכר ומערבבים.
  4. מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת חלקה.
  5. יוצקים לתבנית שקעים עד שני שליש מגובהם. מוסיפים כפית גדושה של ממרח במרכז כל תערובת, ויוצקים את שאר תערובת השוקולד.
  6. מניחים את תבנית השקעים על תבנית תנור כדי שיהיה יותר קל לחלץ מהתנור.
  7. אופים 18-17 דקות, עד שהפונדנטים תפוחים ומבוקעים (בפנים הפונדנט נשאר נוזלי). ממתינים דקה-שתיים.
  8. גוזרים את צידי התבניות החד פעמיות ומחלצים בזהירות את הפונדנטים. מניחים כל פונדנט על צלחת ומפזרים אבקת קקאו.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד חמה במילוי ממרח לוטוס קרמלי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות