עוגת שוקולד חמה אישית

אין קינוח שמחמם את הלב והבטן כמו עוגת שוקולד חמה, עם מעטה קריספי ולבה נוזלית במרכז. מכינים ב-10 דקות ומגישים למי שאוהבים
אין קינוח שמחמם את הלב והבטן כמו עוגת שוקולד חמה, עם מעטה קריספי ולבה נוזלית במרכז. מכינים ב-10 דקות ומגישים למי שאוהבים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    46 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 601.4 קק״ל 1202.7 קק״ל
    פחמימות 46.0 גרם 91.9 גרם
    שומן 40.3 גרם 80.7 גרם
    נתרן 882.8 מ״ג 1765.5 מ״ג
    חלבון 15.0 גרם 30.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 11.5 גרם
    שומן רווי 23.4 גרם 46.8 גרם
    כולסטרול 350.9 מ״ג 701.7 מ״ג
    סידן 84.5 מ״ג 169.0 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 488.8 מ״ג 977.6 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    46 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 601.4 קק״ל 1202.7 קק״ל
    פחמימות 46.0 גרם 91.9 גרם
    שומן 40.3 גרם 80.7 גרם
    נתרן 882.8 מ״ג 1765.5 מ״ג
    חלבון 15.0 גרם 30.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 11.5 גרם
    שומן רווי 23.4 גרם 46.8 גרם
    כולסטרול 350.9 מ״ג 701.7 מ״ג
    סידן 84.5 מ״ג 169.0 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 488.8 מ״ג 977.6 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגות

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים קלות את התבניות בעזרת תרסיס שמן.
  2. חותכים את החמאה לקוביות. שוברים את השוקולד לקוביות.
  3. מניחים בקערה את השוקולד והחמאה וממיסים במיקרוגל או על באן מרי. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
  4. בקערה נפרדת מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה. מאחדים את שתי התערובות עד לקבלת בלילה שוקולדית אחידה. מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים ממש מעט, רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
  5. מוזגים את הבלילה לתבניות עד ל-3/4 גובה ואופים בין 10 ל-12 דקות, או עד שהעוגות תופחות ונסדקות מעט בחלקן העליון. הן אמורות לרטוט ולהיות רכות מבפנים.
  6. מקררים כ-10 דקות, מעבירים סכין חדה בין העוגה לדופן התבנית, הופכים את התבניות לצלחת הגשה לחילוץ העוגה, מנפים מעל את אבקת הקקאו ומגישים מיד (כל עוד העוגות חמות).

הערות

  • מומלץ להגיש את הקינוח עם כדור גלידת וניל בצד

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד חמה אישית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות