-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 601.4 קק״ל 1202.7 קק״לפחמימות 46.0 גרם 91.9 גרםשומן 40.3 גרם 80.7 גרםנתרן 882.8 מ״ג 1765.5 מ״גחלבון 15.0 גרם 30.0 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 11.5 גרםשומן רווי 23.4 גרם 46.8 גרםכולסטרול 350.9 מ״ג 701.7 מ״גסידן 84.5 מ״ג 169.0 מ״גברזל 5.4 מ״ג 10.9 מ״גאשלגן 488.8 מ״ג 977.6 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות46 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 601.4 קק״ל 1202.7 קק״לפחמימות 46.0 גרם 91.9 גרםשומן 40.3 גרם 80.7 גרםנתרן 882.8 מ״ג 1765.5 מ״גחלבון 15.0 גרם 30.0 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 11.5 גרםשומן רווי 23.4 גרם 46.8 גרםכולסטרול 350.9 מ״ג 701.7 מ״גסידן 84.5 מ״ג 169.0 מ״גברזל 5.4 מ״ג 10.9 מ״גאשלגן 488.8 מ״ג 977.6 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 601 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים קלות את התבניות בעזרת תרסיס שמן.
- חותכים את החמאה לקוביות. שוברים את השוקולד לקוביות.
- מניחים בקערה את השוקולד והחמאה וממיסים במיקרוגל או על באן מרי. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
- בקערה נפרדת מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה. מאחדים את שתי התערובות עד לקבלת בלילה שוקולדית אחידה. מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים ממש מעט, רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
- מוזגים את הבלילה לתבניות עד ל-3/4 גובה ואופים בין 10 ל-12 דקות, או עד שהעוגות תופחות ונסדקות מעט בחלקן העליון. הן אמורות לרטוט ולהיות רכות מבפנים.
- מקררים כ-10 דקות, מעבירים סכין חדה בין העוגה לדופן התבנית, הופכים את התבניות לצלחת הגשה לחילוץ העוגה, מנפים מעל את אבקת הקקאו ומגישים מיד (כל עוד העוגות חמות).
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים קלות את התבניות בעזרת תרסיס שמן.
- חותכים את החמאה לקוביות. שוברים את השוקולד לקוביות.
- מניחים בקערה את השוקולד והחמאה וממיסים במיקרוגל או על באן מרי. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
- בקערה נפרדת מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה. מאחדים את שתי התערובות עד לקבלת בלילה שוקולדית אחידה. מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים ממש מעט, רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
- מוזגים את הבלילה לתבניות עד ל-3/4 גובה ואופים בין 10 ל-12 דקות, או עד שהעוגות תופחות ונסדקות מעט בחלקן העליון. הן אמורות לרטוט ולהיות רכות מבפנים.
- מקררים כ-10 דקות, מעבירים סכין חדה בין העוגה לדופן התבנית, הופכים את התבניות לצלחת הגשה לחילוץ העוגה, מנפים מעל את אבקת הקקאו ומגישים מיד (כל עוד העוגות חמות).
הערות
- מומלץ להגיש את הקינוח עם כדור גלידת וניל בצד
הערות
- מומלץ להגיש את הקינוח עם כדור גלידת וניל בצד
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן