עוגת שוקולד גבינה קפה וערמונים
קבלו מתכון משגע של עוגת שוקולד גבינה קפה וערמונים - עוגת גבינה אפויה מושחתת, מושקעת אך לא מורכבת להכנה, עם שכבת בראוניז וערמונים
קבלו מתכון משגע של עוגת שוקולד גבינה קפה וערמונים - עוגת גבינה אפויה מושחתת, מושקעת אך לא מורכבת להכנה, עם שכבת בראוניז וערמונים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 16232.3 קק״ל 16232.3 קק״לפחמימות 13592.0 גרם 13592.0 גרםשומן 13428.5 גרם 13428.5 גרםנתרן 16221.8 מ״ג 16221.8 מ״גחלבון 13445.2 גרם 13445.2 גרםסיבים תזונתיים 13312.5 גרם 13312.5 גרםשומן רווי 13360.3 גרם 13360.3 גרםכולסטרול 15503.6 מ״ג 15503.6 מ״גסידן 14390.8 מ״ג 14390.8 מ״גברזל 13321.3 מ״ג 13321.3 מ״גאשלגן 21085.3 מ״ג 21085.3 מ״גאבץ 13315.9 מ״ג 13315.9 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-35 דק׳
-
פחמימות13592 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 16232.3 קק״ל 16232.3 קק״לפחמימות 13592.0 גרם 13592.0 גרםשומן 13428.5 גרם 13428.5 גרםנתרן 16221.8 מ״ג 16221.8 מ״גחלבון 13445.2 גרם 13445.2 גרםסיבים תזונתיים 13312.5 גרם 13312.5 גרםשומן רווי 13360.3 גרם 13360.3 גרםכולסטרול 15503.6 מ״ג 15503.6 מ״גסידן 14390.8 מ״ג 14390.8 מ״גברזל 13321.3 מ״ג 13321.3 מ״גאשלגן 21085.3 מ״ג 21085.3 מ״גאבץ 13315.9 מ״ג 13315.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-35 דק׳ | קלוריות 16232 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
שכבת בראוניז
ערמונים
-
2 חבילות ערמונים בוואקום
שכבת גבינה
-
500 גרם גבינה לבנה 5%
-
1גביע או 200 מ"ל שמנת חמוצה 15%
-
4 ביצים L
קישוט
-
10 קוביות שוקולד מריר
-
1 כפית שמן קנולה
אופן הכנה
- מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד.
- בקערה נפרדת טורפים סוכר, אבקת קפה נמס וביצים. מוסיפים את תערובת השוקולד וטורפים לאיחוד. מנפים פנימה קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה.
- משטחים את התערובת בתבנית משומנת ואופים 30 דקות, עד ששכבת השוקולד תפוחה ויציבה למגע. מצננים מעט. מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות.
- בינתיים מכינים את שכבת הגבינה: בקערה מערבבים גבינה, שמנת חמוצה, סוכר ותמצית וניל. רצוי להשהות כמה דקות בצד להמסת הסוכר. טורפים פנימה את הביצים.
- מרכיבים, מסיימים לאפות ומצננים:
- מפזרים ערמונים על שכבת הבראוניז האפויה. מוזגים מעל בעדינות את תערובת הגבינה. אופים עוד 45-50 דקות, עד שמלית הגבינה מתייצבת (עדיין מעט רוטטת כמו ג’לי במרכזה).
- מוציאים מהתנור ומצננים. מעבירים למקרר למינימום 4 שעות (עדיף לילה) לקירור והתייצבות.
- מקשטים ומגישים: מערבבים שוקולד מומס ושמן ומזלפים בעזרת כפית פסים על העוגה, לקישוט. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד.
- בקערה נפרדת טורפים סוכר, אבקת קפה נמס וביצים. מוסיפים את תערובת השוקולד וטורפים לאיחוד. מנפים פנימה קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה.
- משטחים את התערובת בתבנית משומנת ואופים 30 דקות, עד ששכבת השוקולד תפוחה ויציבה למגע. מצננים מעט. מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות.
- בינתיים מכינים את שכבת הגבינה: בקערה מערבבים גבינה, שמנת חמוצה, סוכר ותמצית וניל. רצוי להשהות כמה דקות בצד להמסת הסוכר. טורפים פנימה את הביצים.
- מרכיבים, מסיימים לאפות ומצננים:
- מפזרים ערמונים על שכבת הבראוניז האפויה. מוזגים מעל בעדינות את תערובת הגבינה. אופים עוד 45-50 דקות, עד שמלית הגבינה מתייצבת (עדיין מעט רוטטת כמו ג’לי במרכזה).
- מוציאים מהתנור ומצננים. מעבירים למקרר למינימום 4 שעות (עדיף לילה) לקירור והתייצבות.
- מקשטים ומגישים: מערבבים שוקולד מומס ושמן ומזלפים בעזרת כפית פסים על העוגה, לקישוט. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן