עוגת שוקולד גבינה קפה וערמונים

קבלו מתכון משגע של עוגת שוקולד גבינה קפה וערמונים - עוגת גבינה אפויה מושחתת, מושקעת אך לא מורכבת להכנה, עם שכבת בראוניז וערמונים
קבלו מתכון משגע של עוגת שוקולד גבינה קפה וערמונים - עוגת גבינה אפויה מושחתת, מושקעת אך לא מורכבת להכנה, עם שכבת בראוניז וערמונים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-35 דק׳
  • פחמימות
    13592 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 16232.3 קק״ל 16232.3 קק״ל
    פחמימות 13592.0 גרם 13592.0 גרם
    שומן 13428.5 גרם 13428.5 גרם
    נתרן 16221.8 מ״ג 16221.8 מ״ג
    חלבון 13445.2 גרם 13445.2 גרם
    סיבים תזונתיים 13312.5 גרם 13312.5 גרם
    שומן רווי 13360.3 גרם 13360.3 גרם
    כולסטרול 15503.6 מ״ג 15503.6 מ״ג
    סידן 14390.8 מ״ג 14390.8 מ״ג
    ברזל 13321.3 מ״ג 13321.3 מ״ג
    אשלגן 21085.3 מ״ג 21085.3 מ״ג
    אבץ 13315.9 מ״ג 13315.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-35 דק׳
  • פחמימות
    13592 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 16232.3 קק״ל 16232.3 קק״ל
    פחמימות 13592.0 גרם 13592.0 גרם
    שומן 13428.5 גרם 13428.5 גרם
    נתרן 16221.8 מ״ג 16221.8 מ״ג
    חלבון 13445.2 גרם 13445.2 גרם
    סיבים תזונתיים 13312.5 גרם 13312.5 גרם
    שומן רווי 13360.3 גרם 13360.3 גרם
    כולסטרול 15503.6 מ״ג 15503.6 מ״ג
    סידן 14390.8 מ״ג 14390.8 מ״ג
    ברזל 13321.3 מ״ג 13321.3 מ״ג
    אשלגן 21085.3 מ״ג 21085.3 מ״ג
    אבץ 13315.9 מ״ג 13315.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


שכבת בראוניז

ערמונים

שכבת גבינה

קישוט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד.
  3. בקערה נפרדת טורפים סוכר, אבקת קפה נמס וביצים. מוסיפים את תערובת השוקולד וטורפים לאיחוד. מנפים פנימה קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה.
  4. משטחים את התערובת בתבנית משומנת ואופים 30 דקות, עד ששכבת השוקולד תפוחה ויציבה למגע. מצננים מעט. מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות.
  5. בינתיים מכינים את שכבת הגבינה: בקערה מערבבים גבינה, שמנת חמוצה, סוכר ותמצית וניל. רצוי להשהות כמה דקות בצד להמסת הסוכר. טורפים פנימה את הביצים.
  6. מרכיבים, מסיימים לאפות ומצננים:
  7. מפזרים ערמונים על שכבת הבראוניז האפויה. מוזגים מעל בעדינות את תערובת הגבינה. אופים עוד 45-50 דקות, עד שמלית הגבינה מתייצבת (עדיין מעט רוטטת כמו ג’לי במרכזה).
  8. מוציאים מהתנור ומצננים. מעבירים למקרר למינימום 4 שעות (עדיף לילה) לקירור והתייצבות.
  9. מקשטים ומגישים: מערבבים שוקולד מומס ושמן ומזלפים בעזרת כפית פסים על העוגה, לקישוט. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד גבינה קפה וערמונים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות