גג
שדגשדגש
שנים על גבי שנים אני מכינה עוגות, למעשה מגיל 11 שנים ואף פעם לא העזתי להכין מתכון עם ריבת חלב.
אביבית אדרי סדרס עבדה איתי בחברת בזק, בחורה צעירה יפיפיה ונמרצת והיא גילתה את אהבתי לאפיה.
בכל יום הולדת וחג ובימי ראשון בבוקר התייצבתי עם עוגה ועוגיות.
אביבית הציעה לי להכין עוגה עם ריבת חלב, את המתכון היא הביאה לי רשום בכתב ידה אבל בכותרת היא רשמה שהמתכון הוא של אחותה חני, אז קודם כל אני רוצה לפרגן לחני על מתכון נפלא!
עדילי אמרה: “אמא, לא העזתי לטעום ריבת חלב אבל העוגה מעולה… מעולה ….”. אז ידעתי שהעוגה באמת טעימה ושווה.
כבר אמרתי לכם שעדי היא הברומטר שלי וגם הטועמת והמבקרת לכל המתכונים שלי.
מסתבר שדור בעלה של עדי מאוד אוהב את העוגה, לכן הכנתי שוב.
אתם חייבים להכין את העוגה! אל תגידו שלא אמרתי לכם שהיא אחת העוגות הכי טעימות שלי.
השילוב המנצח של טורט עם סירופ ומעל ריבת חלב וקצפת.
מרכיבים 12 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 4873 | כמות מנות 1 |
---|
שדגשדגש