עוגת קרפים בטעם שוקולד ללא אפייה

קרין גורן מכינה עוגת קרפים מדהימה עם המון שכבות בטעם שוקולד. הבונוס? מכינים את העוגה ללא אפייה ונהנים מעוגה מרשימה וטעימה
קרין גורן מכינה עוגת קרפים מדהימה עם המון שכבות בטעם שוקולד. הבונוס? מכינים את העוגה ללא אפייה ונהנים מעוגה מרשימה וטעימה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    34 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 509.5 קק״ל 4075.8 קק״ל
    פחמימות 34.4 גרם 275.3 גרם
    שומן 30.2 גרם 241.7 גרם
    נתרן 752.3 מ״ג 6018.3 מ״ג
    חלבון 21.4 גרם 170.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 20.8 גרם
    שומן רווי 16.5 גרם 132.4 גרם
    כולסטרול 322.4 מ״ג 2579.0 מ״ג
    סידן 146.8 מ״ג 1174.6 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 21.8 מ״ג
    אשלגן 335.3 מ״ג 2682.8 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 13.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    34 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 509.5 קק״ל 4075.8 קק״ל
    פחמימות 34.4 גרם 275.3 גרם
    שומן 30.2 גרם 241.7 גרם
    נתרן 752.3 מ״ג 6018.3 מ״ג
    חלבון 21.4 גרם 170.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 20.8 גרם
    שומן רווי 16.5 גרם 132.4 גרם
    כולסטרול 322.4 מ״ג 2579.0 מ״ג
    סידן 146.8 מ״ג 1174.6 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 21.8 מ״ג
    אשלגן 335.3 מ״ג 2682.8 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 13.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


קרפים

מלית גבינה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הקרפים: מעבדים בבלנדר את כל חומרי הקרפים, לאיחוד, ומסננים במסננת. אם יש זמן - אפשר להעביר לקירור של שעה במקרר לפני הטיגון.
  2. משמנים את המחבת, מוזגים 1/4 כוס בלילה בכל פעם, מטגנים להזהבה מצד אחד וייבוש מצד שני (לא הופכים). מסדרים את הקרפים המטוגנים בערימה ומצננים.
  3. מכינים את מלית הגבינה: בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים יחד את כל חומרי המלית לקרם יציב.
  4. מסדרים על תחתית של תבנית קפיצית בשכבות: מתחילים בקרפ, כשהצד הזהוב והיפה כלפי מטה. מורחים עליו בערך שתי כפות קרם (לשכבה קצת יותר עבה מהקרפ עצמו) ומכסים בקרפ נוסף. ממשיכים כך עד שכל הקרפים מסודרים בערימה. השכבה האחרונה צריכה להיות שכבת קרפ. מלבישים את טבעת העוגה הקפיצית וסוגרים אותה. מעבירים למקרר להתייצבות לשעתיים לפחות.
  5. במיקסר עם וו מטרפה מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר לקצפת יציבה.
  6. מסירים את טבעת התבנית והופכים בזהירות את העוגה על צלחת הגשה. פורסים, מוסיפים את הקצפת, הדובדבנים המסוכרים והסוכריות הצבעוניות לצד כל פרוסה ומגישים.

הערות

  • אפשר להכין את הקרפים מראש, לצנן, לעטוף ולשמור יומיים במקרר או חודש במקפיא
  • אם רוצים, אפשר להוסיף נגיעה של טעם למלית: כפית אבקת קפה, או כמה כפות ריבת חלב/ממרח שוקולד

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת קרפים בטעם שוקולד ללא אפייה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות