עוגת צ’וקולינס – שכבות ביסקוויטים עם ריבת חלב

שי-לי ליפא משדרגת את המתכון שלכם לעוגת ביסקוויטים ומכינה עוגת צ'וקולינס - עוגה ללא אפייה עם פתי בר שוקולד ומלית עשירה ומתוקה של ריבת חלב וגבינת שמנת
שי-לי ליפא משדרגת את המתכון שלכם לעוגת ביסקוויטים ומכינה עוגת צ'וקולינס - עוגה ללא אפייה עם פתי בר שוקולד ומלית עשירה ומתוקה של ריבת חלב וגבינת שמנת
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 8 שעות ו-20 דק׳
  • פחמימות
    329 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1978.0 קק״ל 1978.0 קק״ל
    פחמימות 328.7 גרם 328.7 גרם
    שומן 60.5 גרם 60.5 גרם
    נתרן 350.4 מ״ג 350.4 מ״ג
    חלבון 29.1 גרם 29.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 36.8 גרם 36.8 גרם
    כולסטרול 132.5 מ״ג 132.5 מ״ג
    סידן 1197.6 מ״ג 1197.6 מ״ג
    ברזל 7.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 2199.0 מ״ג 2199.0 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 8 שעות ו-20 דק׳
  • פחמימות
    329 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1978.0 קק״ל 1978.0 קק״ל
    פחמימות 328.7 גרם 328.7 גרם
    שומן 60.5 גרם 60.5 גרם
    נתרן 350.4 מ״ג 350.4 מ״ג
    חלבון 29.1 גרם 29.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 36.8 גרם 36.8 גרם
    כולסטרול 132.5 מ״ג 132.5 מ״ג
    סידן 1197.6 מ״ג 1197.6 מ״ג
    ברזל 7.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 2199.0 מ״ג 2199.0 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


ציפוי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את המלית: מערבבים בקערה ריבת חלב וגבינת שמנת עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. במידת הצורך טורפים במטרפה ידנית כדי שלא יהיו גושישי גבינה.
  2. מכינים את תערובת הקפה: בקערה נפרדת מערבבים קפה נמס ומים פושרים עד להמסה.
  3. מרכיבים את העוגה: אם אתם רוצים עוגה שתישלף מהתבנית במלואה - יש לרפד את התבנית בניילון נצמד לפני הרכבת העוגה, ולהקפיא את העוגה אחרי ההרכבה, כדי להוציאה שלמה לפני הציפוי. ואפשר גם פשוט להרכיב אותה בתוך תבנית שאינה מרופדת בניילון נצמד, לצפות ברוטב שוקולד, ולהוציא ממנה בהגשה חתיכה-חתיכה.
  4. טובלים את הביסקוויטים בתערובת הקפה כ-2 שניות מכל צד. מסדרים בתבנית בשכבה אחת (במידת הצורך שוברים ביסקוויטים כדי לרפד את כל התבנית). מורחים מעל 1/4 מהמלית בשכבה אחידה. מכסים בשכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים ומורחים מעל ב-1/4 מלית.
  5. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים - לקבלת 4 שכבות של ביסקוויטים ו-4 שכבות של מלית. מכסים בניילון נצמד שנחתך ונשלף בקלות ומעבירים למקרר או למקפיא ל-4 שעות להתייצבות.
  6. מכינים את הציפוי ומצפים את העוגה: ממיסים שוקולד במיקרוגל או על אמבט מים חמים (באן מארי). מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים לתערובת חלקה.
  7. במידה והתבנית מרופדת בניילון נצמד מחלצים את העוגה הקפואה מהניילון ומניחים בצלחת מאורכת. במידה והתבנית אינה מרופדת בניילון נצמד משאירים את העוגה בתבנית. יוצקים את הציפוי על העוגה ומחליקים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת צ’וקולינס – שכבות ביסקוויטים עם ריבת חלב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות