עוגת פרג עננים

אוהבים פרג? קבלו מתכון של עוגת פרג עננים - עוגה נוסטלגית של סבתות: אוורירית, רכה, נימוחה, טעימה ומאוד פשוטה להכנה, עם המון פרג
אוהבים פרג? קבלו מתכון של עוגת פרג עננים - עוגה נוסטלגית של סבתות: אוורירית, רכה, נימוחה, טעימה ומאוד פשוטה להכנה, עם המון פרג
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    263 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3983.6 קק״ל 3983.6 קק״ל
    פחמימות 263.0 גרם 263.0 גרם
    שומן 280.3 גרם 280.3 גרם
    נתרן 683.2 מ״ג 683.2 מ״ג
    חלבון 90.1 גרם 90.1 גרם
    סיבים תזונתיים 24.7 גרם 24.7 גרם
    שומן רווי 120.1 גרם 120.1 גרם
    כולסטרול 1449.7 מ״ג 1449.7 מ״ג
    סידן 284.6 מ״ג 284.6 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 622.8 מ״ג 622.8 מ״ג
    אבץ 4.3 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    263 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3983.6 קק״ל 3983.6 קק״ל
    פחמימות 263.0 גרם 263.0 גרם
    שומן 280.3 גרם 280.3 גרם
    נתרן 683.2 מ״ג 683.2 מ״ג
    חלבון 90.1 גרם 90.1 גרם
    סיבים תזונתיים 24.7 גרם 24.7 גרם
    שומן רווי 120.1 גרם 120.1 גרם
    כולסטרול 1449.7 מ״ג 1449.7 מ״ג
    סידן 284.6 מ״ג 284.6 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 622.8 מ״ג 622.8 מ״ג
    אבץ 4.3 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מפרידים ביצים לחלמונים וחלבונים.
  2. ממיסים חמאה במיקרוגל. מצננים 5 דקות עד שהיא פושרת.
  3. מערבבים חמאה מומסת יחד עם חצי מכמות הסוכר (2/3 כוס), סוכר וניל , חלמונים, ברנדי וחלב.
  4. מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים לתערובת אחידה.
  5. במיקסר מקציפים חלבונים במהירות בינונית במשך דקה. מוסיפים את יתרת הסוכר (2/3 כוס) בהדרגה, כף בכל 10 שניות בערך, וממשיכים להקציף דקה-שתיים אחרי הוספת כל כמות הסוכר, לקבלת קצף מבריק וקרמי.
  6. טורפים 1/3 מהקצף לתערובת החלמונים. מקפלים את יתרת הקצף בעדינות פנימה, ולקראת סוף הקיפול מוסיפים את הפרג.
  7. משטחים את התערובת בתבנית משומנת ואופים כ-40 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי.
  8. מצננים (העוגה מאבדת מעט מנפחה במהלך הצינון). מקשטים באבקת סוכר אם רוצים, ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת פרג עננים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות