-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 804.4 קק״ל 2413.1 קק״לפחמימות 110.1 גרם 330.3 גרםשומן 27.9 גרם 83.6 גרםנתרן 968.9 מ״ג 2906.8 מ״גחלבון 21.1 גרם 63.2 גרםסיבים תזונתיים 9.0 גרם 27.0 גרםשומן רווי 12.7 גרם 38.1 גרםכולסטרול 213.4 מ״ג 640.2 מ״גסידן 133.2 מ״ג 399.7 מ״גברזל 3.8 מ״ג 11.5 מ״גאשלגן 810.0 מ״ג 2430.0 מ״גאבץ 4.1 מ״ג 12.2 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות110 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 804.4 קק״ל 2413.1 קק״לפחמימות 110.1 גרם 330.3 גרםשומן 27.9 גרם 83.6 גרםנתרן 968.9 מ״ג 2906.8 מ״גחלבון 21.1 גרם 63.2 גרםסיבים תזונתיים 9.0 גרם 27.0 גרםשומן רווי 12.7 גרם 38.1 גרםכולסטרול 213.4 מ״ג 640.2 מ״גסידן 133.2 מ״ג 399.7 מ״גברזל 3.8 מ״ג 11.5 מ״גאשלגן 810.0 מ״ג 2430.0 מ״גאבץ 4.1 מ״ג 12.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 804 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
1 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 1/2 כפיות אבקת אפייה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כוס גרנולה מוכנה
-
2 ביצים L
-
1 כוס חלב 3%
-
1 בננה בינונית
-
1/4כוס או 60 גרם חמאה
קישוט
-
3 בננות בינוניות
הגשה
אופן הכנה
- מועכים בננה אחת ופורסים 3 בננות אחרות.
- מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, מלח, סוכר וגרנולה.
- בקערה נפרדת מערבבים ביצים, חלב, בננה וחמאה מומסת. מוזגים את הנוזלים לתערובת הקמח ומערבבים כמה שפחות, עד שהתערובת עדיין מעט גושית אבל אין גושי קמח יבשים.
- מחממים מחבת טפלון עם תרסיס שמן וממלאים בתערובת עד לגובה 2 ס”מ. מסדרים בננות על פני התערובת מפזרים מעט סוכר דמררה על כל פרוסת בננה.
- מטגנים על אש בינונית עד לקבלת בועות רטובות וכמעט יציבות בחלק העליון, ובינתיים מחממים תנור למצב גריל.
- מכניסים לתנור ומשחימים את החלק העליון.
- מגישים חם עם סירופ מייפל.
אופן הכנה
- מועכים בננה אחת ופורסים 3 בננות אחרות.
- מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, מלח, סוכר וגרנולה.
- בקערה נפרדת מערבבים ביצים, חלב, בננה וחמאה מומסת. מוזגים את הנוזלים לתערובת הקמח ומערבבים כמה שפחות, עד שהתערובת עדיין מעט גושית אבל אין גושי קמח יבשים.
- מחממים מחבת טפלון עם תרסיס שמן וממלאים בתערובת עד לגובה 2 ס”מ. מסדרים בננות על פני התערובת מפזרים מעט סוכר דמררה על כל פרוסת בננה.
- מטגנים על אש בינונית עד לקבלת בועות רטובות וכמעט יציבות בחלק העליון, ובינתיים מחממים תנור למצב גריל.
- מכניסים לתנור ומשחימים את החלק העליון.
- מגישים חם עם סירופ מייפל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן